Câte nave mai are flota românească?; câţi miliardari sunt români?; cât costă...

Câte nave mai are flota românească?; câţi miliardari sunt români?; cât costă un televizor 3D?

0
DISTRIBUIȚI

Până în 1990, flota maritimă comercială a ţării noastre avea peste 300 de nave, la care se adăugau flota de pescuit oceanic şi cea vapoarefluvială, dar astăzi, mai sunt doar doar şase nave sub pavilion românesc, a descoperit Adevărul.

Dinu Patriciu, Ioan Niculae şi Ion Ţiriac sunt cei trei miliardari români din clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume, realizat de publicaţia americană Forbes, averile adunate ale acestora fiind de 4,3 miliarde de dolari, faţă de 1,8 miliarde de dolari, în 2009, când un singur român figura în top.


Organele de control nu vor mai putea verifica aceeaşi firmă în decursul a doi ani consecutivi în lipsa unor motive temeinice, în caz contrar acţiunile fiind considerate nejustificate şi sancţionate cu amenzi, conform unui proiect al Ministerului Economiei citat de Hotnews.

Grupul Pro Arta Timişoara speră să-şi convingă semenii să citească, măcar săptămânal, fapt pentru care duc sute de cărţi la periferiile oraşului, scrie Evz, care vorbeşte şi despre sălile de lectură din frizerii şi biserici.

Televizoare 3D au intrat pe piaţa americană, costă aproape 3.000 de dolari şi în preţ au incluse cu un DVD player şi cu o pereche de ochelari speciali, anunţă Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.