EXCLUSIV Sechestru pe bunurile grupării Mann

EXCLUSIV Sechestru pe bunurile grupării Mann

3
DISTRIBUIȚI

Ancheta DIICOT Timişoara în dosarul în care investighează planul pus aplicare de firmele controlate de Nicolae Mann pentru a sierra nevadaprelua investiţia nemţilor de la Aton Transilvania continuă. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a anunţat, în exclusivitate, faptul că procurorii DIICOT Timişoara investighează una dintre cele mai mari acţiuni de fraudare.


Cu ajutorul unor bilete la ordin, emise fără nici un suport de administratorul de la Aton care lucra şi pentru una din firmele controlate de controversatul om de afaceri, în valoare de 75 milioane de euro şi printr-o amplă acţiune de “căpuşare” a firmei Aton, firmele lui Mann au încercat să devină peste noapte noii proprietarii. Peste patru milioane de euro au plecat din conturile Aton către firmele controlate de controversatul om de afaceri. Până acum şase dintre apropiaţii lui Mann au fost puşi sub acuzare. De asemenea, surse judiciare au declarat pentru PRESSALERT.ro că au fost instituite secheste asiguratorii pe o serie de bunuri pentru a se putea recupera prejudiciul. În paralel cu ancheta penală, dosarul de executare a firmei Aton Transilvania de către Euromobille urmează să fie rejudecat de Judecătoria Timişoara.

3 COMENTARII

  1. suna cam aiurea ce spui tu aici, cel putin la nivelul unei persoane care are pretentia ca stie ce zice…
    pai…euromobille este in insolventa..deci nu se poate institui sechestru pe bunurile societatii…
    iar terminal west are inca actionariat german…deci ar insemna ca nemtii din afacere, care se dau pagubiti, isi pun acum sechestru chiar pe bunurile lor…
    suna cam aiurea…dar traind in romania ar putea fi si cum spui tu.
    cine stie, poate mai trimite procurorul de caz vreun fax de la hotel continental si instituie si sechestrul asta.
    si? cu ce ajuta?

  2. trist ce se inatampla… dintr o data o „goana dupa vrajitoare” cand adevaratele informatii si ploturi le stiu altii. cei care le au comandat. ca ziarist sa ti fie rusine! nu numai pt acest articol ci pt toata seria, atata timp cat nu a fost condamnat nu poti aspune „a facut” sau „a dres”! poti spune „este acuzat ca…” sau te ai dat tu de 3 ori peste cap si ai fost musca pe umarul Doctorului?!?!?!?
    spre deosebire de altii, Domnul Mann a impartit ceea ce a castigat cu angajatii, intretinea familii intregi, incuraja si intretinea financiar tinere talente. la conditiile de munca pe care le oferea el viseaza pana si cei care lucreaza la „multi-nationale”. dar vina lui e probabil ca nu a aruncat cate o suta de „parai” ca nea Jiji sau n a facut pe „luptatorul importiva mogulilor” ca si cel pe care jurnalistii (cu aceeasi coloana vertebrala ca a ta) l sustin!
    pana una alta Doctorul a trecut prin mai rele si va trece si de aceasta situatie…
    PS: daca tot esti asa de „integru”, de ce nu te ocupi de tema: de ce nu ajunge nici unul din cei cercetati de DNA in fata vreunui tribunal? acolo tunuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.