Petiţie online „Nu vrem un nou Continental în Timişoara”

Petiţie online „Nu vrem un nou Continental în Timişoara”

1
DISTRIBUIȚI

Dezvăluirile PRESSALERT.ro legate de implicarea familiei Ciuhandu în proiectul de dezvoltare a fabricii Continental au stârnit continentalreacţia timişorenilor. Vă remintim că firma MG Building Design SRL, unde printre acţionari este şi fiul primarului Gheorghe Ciuhandu, este cea care a realizat proiectul de dezvoltare pentru o nouă hală a Continental Automotive Romania SRL pe str. Siemens nr.1 din Timişoara. Asta în condiţiile în care Ciuhandu este unul dintre susţinătorii investiţiei germane de la fabrica de cauciucuri, acuzându-i pe cei care reclamau poluarea că sunt manipulaţi de persoane care au interese imobiliare în zonă. După apariţia informaţiilor despre proiectul de dezvoltare, a fost iniţiată o petiţie online intitulată „Nu vrem un nou Continental în Timişoara„, semnatarii acuzând poluarea pe care o va produce noua hală.

 În textul petiţiei se spune că „familia „ilustrului” primar Ciuhandu doreşte construirea unei noi hale de producţie a firmei Continental în Timişoara, zona Calea Buziaşului.


Nuvom mai putea respira!!!!!! Oameni buni, luaţi atitudine semnând această petiţie care vrea să oprească aberantul proiect în derulare. Nu mai avem mult timp. În 13 septembrie 2010 primăria va spune că e prea tâziu!! Spuneţi nu acum!”.  Semnatarii petiţiei au şi comentat situaţia – „Politicienii ne-au luat tot. A mai rămas aerul să ni-l ia. Primarule CIUHANDU! E mai important viitorul, sănătatea și viața noastră și a copiilor noștrii decât BANII !!! Cine moare de CANCER nu mai are ce să facă cu banii” sau „nu aveţi ce să faceţi decât să contaminaţi aerul? de ce nu contribuiţi la altceva care ne trebuie? Voi distrugeţi planeta !”. Unul dintre semnatari susţine că  noua cladire ” se va construi lângă cladirea deja existentă din calea Buziaşului. Acea parte a fost preluată de la fostul „Siemens VDO”. Nu are nici o legătură cu cauciucuri sau cu poluarea. Este vorba despre Continental Automotive, nu Continental Tires! Pe partea asta sunt 2000 de angajaţi. Ce e rău dacă se mai creeaz 1000 locuri de muncă?”.

1 COMENTARIU

  1. Asa este : noua cladire care se va construi apartine de Continental Automotive Romania-fostul Siemens VDO, care nu are nicio legatura cu Contitech sau cu Conti Tires; totul tine de informare…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.