Directorul portocaliu Sămărtinean ascunde contractele dubioase încheiate de aeroportul din Timişoara

Directorul portocaliu Sămărtinean ascunde contractele dubioase încheiate de aeroportul din Timişoara

5
DISTRIBUIȚI

Directorul aeroportului internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, Cornel Sămărtinean refuză să facă publice informaţiile legate de cornel samartinean ait 1 pmodul în care instituţia pe care o conduce a încheiat o serie de contracte. PRESSALERT.ro a transmis, la sfârşitul lunii septembrie, o solicitare prin care, în baza Legii 544/2001, a cerut o serie de informaţii legate de activitatea din acest an de pe aeroportul din Timişoara – contractele legate de investiţiile realizate, situaţia spaţiilor comerciale şi a modului în care au fost închiriate, valoarea cheltuielilor de protocol şi alte informaţii legate de modul în care este gestionat AIT. Deşi instituţia avea obligaţia de a răspunde în maxim 30 de zile , acest lucru nu s-a întâmplat. Singurul răspuns a fost acela că „vă puteţi prezenta la sediul Aeroportului International Timisoara pentru a consulta materialele solicitate”. Când am ajuns la sediul aeroportului, ni s-a spus că funcţionarii sunt ocupaţi şi să revenim.


Deşi a susţinut că există un răspuns, directorul Cornel Sămărtinean a blocat accesul la orice fel de informaţie legată de afacerile binecuvântate de şefii de la aeroport. Această atitudine ridică mari semne de întrebare asupra legalităţii şi oportunităţii contractelor derulate în timpul mandatului pedelistului Sămărtinean. Într-un material care a circulat pe mailurile angajaţilor de la aeroport şi care a fost publicat de PRESSALERT.ro se afirma că directorul „ne ţine în suspans cu reamenajarea spaţiilor comerciale în care vom putea găsi o gamă mult mai variată de produse, pe chipul şi asemănarea sa, şi un miros plăcut de pizza coaptă pe cuptor. Oare cum a căzut îm dizgraţii nora generalului Oancea de i-au fost reziliate contractele şi cum de brusc trebuie schimbat gustul cafelei cu care ne-am obişnuit de atâta timp? Evident, la vremuri noi, oameni …. pardon, chiriaşi noi”. Cornel Sămărtinean a fost numit politic cu sprijinul preşedintelui PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, ajungând în fruntea celui mai mare aeroport din vestul ţării după ce a condus o firmă specializată în producţia de ciorapi şi lenjerie intimă. Cornel  Sămărtinean este asociat cu fiica lui Ostaficiuc şi cu deputatul Alin Popoviciu, un alt protejat al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, în firma Sport Games.

5 COMENTARII

  1. cum pxxxx mea a ajuns nenorocitu asta de popoviciu zis langosaru sa puna mana pe fostul club cfr si pe o chirie modica ! la hotia asta de ce nu se autosesizeaza DNA-ul ?????????
    de ce a dat bir cu fugitii directorul anterior de la aeroport numai dupa 2 sapt. de la numire ?
    pai va spun io ! pt.contractele penale in care este implicat pana peste cap boala ai de OSTAFRICIUC. pe asta nu-l leaga nimeni ?

  2. Astazi am trecut si io pe langa sediul cabenetului de ioroparlamentar a lu’ donsoara EBA.E drept, ca de mult n-am mai trecut acolo. Fiind cal iar io fiind aburodependent, n-am putut sa ma indepartez de balta, ca as fi intrat in sevraj.
    Si ce sa vezi. Chiar la intrare era o cutie de banane. Acuma io cred ca ne-mai avand altceva de bat la bobor, EBA a trecut pe banane.
    Aplicand acelasi principiu, io cred ca Don Chilotte in loc sa dea la boborul calator parasute, care sa fie folosite in caz de, mai bine sa le dea bikini rusesti, d’aia care se rod in calcaie.
    Radem noi. Da’ nu’i de gluma. Fostul derector, ala de’a plecat dupa doar doua saptamani, a simtit ca mirosul nu’i de trandafiri la aeroport ci bate spre ceva galben ca lamaia, facut in fundu’ curtii. Si cum avea viitorul asigurat, fonctia de derector in alta parte, soata avocata, nu’i trebuia alte belele. Pe cand, acest Don Chilotte intrat mai tarziu in politichia mare, cum e criza iar afacerea cu bikini a intrat in vrie de cand Bianca – Pitzy Vampirita presteaza in alte zari albastre, Chilotzarul accepta orice. La un semn al Brendu’lui sau al Pitzyponcu’lui Gastric face sluj, intra sub birou, presteaza apoi vine cu marimea potrivita. Nu va ganditi la prostii. Cand am zis presteaza m-am referit la luarea masurii pentru a aduce chilotii de marimea potrivita. Nu stiti voi, ce jenant este sa porti chiloti de alta marime. Iar daca la Aeroport o sa apara firma de pizza a Pitzyponcu’lui Gastric (si a Brendu’lui) este un lucru bun. Mai ales daca ar aparea pe firnament poza cu langoase. Atunci ar creste instant vanzarile de pizza si in plus, peste ani o sa putem sa-l punem catindat la Presedentia Uniunii Europene pe Pitzyponcu’ Gastric. Pentru ca va avea foarte multi votanti din strainatate. Ar fi ca in cazul reclamelor subliminale.

  3. s-a deschis o cafenea foarte frumoasa in incinta aeroportului Traian Vuia, nu stiu cum se cheama dar, nu am detectat niciun miros de pizza cum spuneti voi mai sus.

  4. aveti dreptate oamenii bunii, se stie cum sa luat spatiul nou de la aeroport cu japca. si tot asa de bine se stie cine se afla in spate Popoviciu Alin si tot asa a sarit-o si pe Bianca Oancea din 2 spatii, rusine PDL, se apropie latul=))))si mai vreau sa stiu cand a avut loc licitatia nesimtitilor….cum poti sa ocupi un loc intr-o unitate de stat fara licitatie publica deschisa….sa va fie rusineeeee

  5. MIROASE A SAN MARZANO AVETI DREPTATE, SPUNE-TI CUM ATI SCOS TURABO DE PE AEROPORT SI CUM ATI LUAT SPATIILE DE LA BIANCA OANCEA GAINARILOR….RUSINE ALIN POPOVICIU. SANMARTINEAN, OSTAFICIUC

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.