O deflagraţie puternică a zguduit căminul 14 din Complexul Studenţesc

O deflagraţie puternică a zguduit căminul 14 din Complexul Studenţesc

0
DISTRIBUIȚI

O explozie puternică s-a produs, joi seara, aproape de miezul nopţii, la etajul 1 al Căminului 14 din Complexul studenţesc din explozie complex 1 pTimişoara. „Eram în cameră, stăteam în pat şi ascultam muzică. Am auzit o bubuitură şi m-am trezit că vine uşa peste mine şi mă loveşte-n cap”, a povestit unul dintre studenţii cazaţi la etajul unu al căminului, care aparţine Universităţii „Politehnica” din Timişoara. Deflagraţia s-a produs în una dintre camere aflate la capătul culoarului, în timp ce o studentă încălzea mâncare la cuptorul cu microunde. Geamurile de la mai multe camere au fost sparte, iar uşile au zburat din ţâţâni.


La una dintre camere, draperiile au ajuns la câţiva metri de clădire, în mijloculexplozie complex 2 punei parcări care s-a umplut de cioburi. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că în una dintre camere s-au aprins câteva lucruri, dar studentul a reuşit fără prea mult efort să stingă începutul de incendiu. 13 camere din căminul studenţesc au fost afectate de deflagraţie. Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

La faţa locului au sosit pompierii, poliţiştii şi jandarmii care au evacuat toţi studenţii din cămin. Împreună cu specialiştii E ON Gaz, pompierii au început să cercetete care sunt cauzele care au stat la baza producerii deflagraţiei. Măsurătorile efectuate la centrala alimentată cu gaz metan, aflată la parterul clădirii, nu au scos la iveală scurgeri de metan. E ON efectuează pe strada Daliei, aflată în apropiere, lucrări de reparaţii la o conductă magistrală. Ancheta continuă pentru a se stabili exact cauzele exploziei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.