Copii, la şcoala de vară a PD-L ca să asculte sfaturile miniştrilor...

Copii, la şcoala de vară a PD-L ca să asculte sfaturile miniştrilor Udrea, Lăzăroiu şi Tabără

3
DISTRIBUIȚI

Organizaţia de tineret a PD-L Timiş a organizat, începând de astăzi, o şcoală de vară la Valea lui Liman. Tinerii partidului au trei zile în care discută alături de miniştrii Elena Udrea, Valeriu Tabără, Sebastian Lăzăroiu şi Traian Igaş despre regionalizare, descentralizare şi autonomie. La deschiderea oficială a lipsit ministrul de Interne, anunţat că „va sosi mai târziu”. Jurnaliştii nu au putut afla ce sfaturi au primit tinerii „portocalii” de la cei trei miniştrii prezenţi pentru că nu li s-a permisul accesul în sala de sport de la Valea lui Liman, transformată-n sală de şedinţe, decât la finalul discuţiilor.


Au asistat doar la ultima întrebare a unui tânăr de la organizaţia de tinerez legată de infrastructură şi o trimitere la „Felix”, care a stârnit aplauzele celor 150 de tineri prezenţi. Printre participanţii îmbrăcaţi în tricouri cu sigla PD-L şi care au aplaudat discursurile miniştrilor s-au aflat şi mai mulţi copii. Asta deşi, conform celor spuse jurnaliştilor cu puţin timp înainte, membrii organizaţiei de tineret a PD-L trebuie să aibă între 18 şi 35 de ani. Unul dintre ei, care stătea chiar pe ultimul rând, a fost trimis afară din sală în momentul în care reprezentanţii PD-L Timiş au observat că baiatul este fotografiat. Purtătorul de cuvânt al PD-L Timiş, Oana Gaita, a declarat pentru PRESSALERT.ro că ” nu au fost mai mulţi copii în sală, ci doar doi . Sunt copiii unor membrii ai Biroului Permanent Judeţean care au venit la această şcoală de vară”.  Deşi tinerii pedelişti au purtat cu mândrie tricourile cu sigla portocalie a partidului, ministrul Elena Udrea a recunoscut că este posibil ca să fie schimbată culoarea oficială a PD-L în verde. „Există o discuţie în acest sens. Vom vedea ce vom face după o analiză. Orice brand are nevoie de înnoire”.

3 COMENTARII

  1. Daca s-a ajuns sa foloseasca copiii pt. indoctrinare si pe post de aplaudaci e GRAV!!! Lasati-i sa-si traiasca copilaria asa cum o mai au! Mizati pe faptul ca sunt de la tara si se bucura de un tricou sau o insigna.
    Va asemanati cu Dr. Mengele, Stalin, Ceausescu si altii, dar tot ei se vor razbuna si nu voi ii veti mai condamna ci ei pe voi!

  2. Normal ca au aduc copii la tentativa de scoala politica, pentru ca altfel ar fi fost numai udrea cu igas si costi

    Tinerii sau trezit din indoctrinarea asta portocalie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.