Igaş a dat verde pentru cercetarea prealabilă a 23 de şefi din...

Igaş a dat verde pentru cercetarea prealabilă a 23 de şefi din Poliţia Timiş

6
DISTRIBUIȚI

23 de poliţişti cu funcţii de conducere din Poliţia Timiş sunt cercetaţi prealabil de Ministerul de Interne, după ce Traian Igaş a aprobat propunerea Corpului de Control. „S-a făcut o evaluare complexă a activităţii din Timiş.


Trebuie precizat că nu are legătură cu cazul Deta pentru că acolo Corpul de Control al IGPR a făcut o anchetă şi a stabilit ce a fost. Cei 23 sunt în cercetare prealabilă pentru neîndeplinirea atribuţiilor din fişa postului”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al MAI. Acesta a refuzat să confirme informaţia potrivit căreia printre cei cercetaţi se află şi şeful Poliţiei Timiş, comisarul şef Gheorghe Popescu, afirmând că „nu ştiu de unde este această informaţie. Nu vă pot da numele celor cercetaţi prealabil pentru că se bucură de prezumţia de nevinovăţie până la încheierea verificărilor. La final vor fi anunţate rezultatele”.

6 COMENTARII

  1. Popescu, multumim pt participare! Mars la T.F. inapoi. Ai fost un papagal! Moldovan, profesional, era de 10 ori peste tine, dar a fost prea pe fata cu PSD-ul! Tu? Un mort, fara coloana vertebrala, adica exact ce ii trebuia PDL-ului! L-au luat si pe sectantul de la circulatie, alt mort! Doi prosti. Plecati in pula mea, brat la brat! Si ca sa nu va plictisiti luati-l si pe idiotul de Tudorescu si tine-ti loc si pt curva ordinara de „Georgica”, care a fgurat in toate regimurile, a spaguit cu vama, a dat mita la toti sefii si inca il mai tineti in politie pe ordinarul ala!

  2. Gica, vezi cum pe o curva ca tine nu o vrea nimeni? I-ai fxxx pe toti si ai crezut ca esti infailibil. Na ca ti-a venit si tie randul. Adevarul ca esti un MARE PAPAGAL de care s-au folosit portocalii.

  3. Nu cred ca dl.Popescu are probleme. Probleme aveti voi postacilor care precis ati intrat in conflict cu legea. Probabil ca sunteti dintre cei care v-au tras-o politistii , adica infractori ordinari sau ceva frustrati din politie . Dl. Gheorghe Popescu este un politist pur sange , iubit de politistii normali si respectat de adversari. Asa ca , sictir , baloshilor !

  4. Problema nu este sigur dinspre Deta, este cert dinspre Arad, adica trebuie si aici sa se faca loc celor din Arad (vezi Politia de Frontiera din Timis !!!) intrucat mult trambitata reorganizare urmata regionalizarii va aduce capitala la Timisoara si trebuie sa conduca …aradul… .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.