Captură de ţigări din seria „piticot” la vama Moraviţa

Captură de ţigări din seria „piticot” la vama Moraviţa

13
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa au reuşit, după săptămâni în care nu nu-s întâmplat nimic, să facă o captură de ţigări de contrabandă seria „piticot”. Pentru a intra în România s-a prezentat, ieri, conducând un autoturism marca Volkswagen, Laurenţiu M.


în vârstă de 36 de ani, din judeţul Timiş. Echipa de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul transportă cu autoturismul ţigări, motiv pentru care a procedat la efectuarea unui control amănunţit. Cu această ocazie, a fost descoperită ascunsă în bagajele personale şi în autoturism, cantitatea de 336 pachete cu ţigări, marca „Pall Mall”, în valoare de 3.360 lei, fabricate în Serbia. Autoritatea Naţională Vamală a dispus ridicarea întregii cantităţi de ţigări în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei.

 

13 COMENTARII

  1. no comennt….mare capura au reusit spagarii de vamesi,vai si amar de noi.Oare nu a dat spaga cat trebuia????praf in ochi mai spagarilor……..huooooooo……

  2. Intreaba-l pe „inocentul” prins, cum a fugit de pe pista cu masina, cum a incercat sa intre inapoi in Serbia cu tigarile si cum le-a aruncat pe jos in zona vamii sarbesti. Trece „saracul” zilnic pe acolo, le ascunde in locurile „facute”. Rares una din „slugile” lui Alin Oita e proprietarul masinii.Nu ii mai vaitati pe nenorocitii astia.

  3. daca acest inocent nu fugea ( si ar fi cotizat ) probabil ca ar fi fost lasat sa intre dar pentru ca s-a sustras ce si-au zis baietii: hai sa-i luam tigarile. Daca tot s-a spus ca trece zilnic pe acolo de ce nu apare zilnic ca i-au fost confiscate tigarile, ci doar acum , cand a incercat sa se sustraga. acum n-a mai vrut sa cotizeze si de aia i le-au luat.

  4. pt yooo,esti un retard si un labil psihic,faieru zonei si pupincuristu spagarilor,mars la kkt si invata sa scii romaneste…….lake flausat ce esti…:)

  5. Mai, iuje ! Analfabetule ! Mai pune mana pe carte, invata sa scrii si apoi da-ti cu parerea. Vad ca inca nu stii ca nu-i treaba magarului de unde beau oile apa.

  6. sunteti niste retardati mintali si labili psihic,sa le sugeti pxxx la spagarii inculpati,se apropie incet incet ziua dreptatii…… nu cred cxa vor scapa sub 5 ani de parnaie..:)

  7. Cand are sa-i lase Basescu sa controleze Portul Constanta,sau granita de Vest/Nord-Vest a Romaniei!
    Sunt fumator si pot bucura de coruptia din vami!
    Dar ca parinte,ma ingrijoreaza lipsa de bani din „sanatate”,”invatamant”,…!

  8. Pressalert.ro,ma sperie atatea dezvaluiri,mai ales ca Institutiile Statului,intr-adevar stau,si se odihnesc pe banii celor care muncesc!Multi sau putini cati mai suntem pe „Campia Muncii”.
    Noi angajatii Romaniei am ajuns de misto-ul smecherilor!

  9. bai acestia, care vorbiti de corupti,.. daca stiti vreun caz concret, duceti-va frate la dna. luptati cu coruptia si hotia. daca nu, liniste. hai, la munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.