Motivele arestării celui care a ameninţat cu un alt asasinat după modelul...

Motivele arestării celui care a ameninţat cu un alt asasinat după modelul coaforul Perla

1
DISTRIBUIȚI

Judecătoria Timişoara a motivat decizia de ieri de arestare a bucureşteanului Cătălin Tănase, reţinut de „Crima Organizată” după ce i-a spart contul de Facebook fostei prietene şi a ameninţat-o că o va omorî, invocând carnagiul de la  coaforul PerlaTa. Scopul, conform instanţei, a fost de a „obţine pentr el reluarea relaţiei de concubinaj şi de a dobândi siguranţa financiară alături de victimă”. Judecătorul a considerat că se impune arestarea pe 29 de zile a taximetristului deoarece „există pericolul săvârşirii de noi infracţiuni, precum şi pericolul de a fi tulburată grav ordinea publică, având în vedere circumstanţele în care a fost săvârşită infracţiunea pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat – pe timp de noapte, în loc public, ceea ce trădează pericolul social accentuat al inculpatului- dar şi circumstanţele personale ale acestuia, aşa cum reiese din fişa de cazier judiciar inculpatul fiind condamnat anterior pentru infracţiuni de furt calificat, neînţelegând să  îşi conformeze conduita dispoziţiilor legii penale”.

De asemenea, instanţa a remarcat „perseverenţa infracţională” a lui Cătălin Tănase.


 Cât priveşte săvârşirea infracţiunilor de care este acuzat inculpatul, judecătorul a considerat că probele strânse de anchetatorii de la DIICOT, cât şi declaraţiile inculpatului indică săvârşirea acestora. În cazul în care va fi găsit vinovat, bucureşteanul riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.

1 COMENTARIU

  1. Sec, foarte sec, chirurgical de-a dreptu’ articolul de mai sus, dragă domnule Boța, parcă nici nu-mi vine să mă-ntristez într-o frumoasă zi de vikend aflând despre hărțuirea fetelor frumoase de către mitici cu nume de reporteri tv. … Și apropo de fete frumoase ochii îmi fug fără să vreau în dreapta paginii (la „fata” cu arsenalu’ pe cap) înveselindu-mă la loc dar nedumerindu-mă tare, căci nu știu, zău, ce să votez: FATA sau FAȚA din poză… Căci clickuindu-i fața am dat, spre marea mea dezamăgire, peste cu totul alte fete (politicaly corect prezentate de această dată – în toata întregimea frumuseții lor juvenile), dar care nu mi-au căzut cu tronc atât de tare…
    Revenind la chestiunile serioase, vă rugăm mult ca măcar în zilele de binemeritată odihnă să ne iertați de articole prea indigeste, sau, dacă subiectele sunt de așa natură, să le scrieți măcar la fel de inspirat cum a fost cel de alaltăieri, cu fabuloșii traficanți portocalii de pe fâșie… Vă mulțumim anticipat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.