Ilie Bertea, candidatul PP-DD: „Siguranţa cetăţeanului este prioritatea mea” (P)

Ilie Bertea, candidatul PP-DD: „Siguranţa cetăţeanului este prioritatea mea” (P)

0
DISTRIBUIȚI

–  De ce vrea Ilie Bertea să ajungă primar al Timişoarei din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu?

–  Pot, ştiu şi doresc să administrez în mod eficient acest municipiu. Am o experienţă de 30 de ani în administraţie publică şi am fost şef al Poliţiei Municipiului Timişoara. Sunt omul care ştie să facă ordine şi care mai presus de toate interesul cetăţeanului. Siguranţa cetăţeanului este prioritatea mea. Doresc să înfiinţez un birou de consiliere pentru oamenii care au probleme în primărie.  Acest birou să funcţioneze, şase-opt ore pe zi, cu cei mai buni specialişti pe probleme juridice şi de administraţie, accesul cetăţenilor la aceste servicii fiind gratuit. Vor exista mediatori care să medieze conflictele între cetăţeni şi instituţie.

–   Care sunt piorităţile viitorului primar al Timişoarei din partea PP-DD?

M-am angajat să le readuc tzimişorenilor zâmbetul pe buze şi fericirea îăn suflete oamenilor pentru că sunt atâţia oameni necăjiţi. Voi fi în permanenţă cu uşile deschise, cu sufletul deschis pentru problemele cetăţenilor. Vom încerca să construim cele 20.000 de locuinţe promise în programul naţional al Partidului Poporului Dan Diaconescu.


Pentru cei necăjiţi chiria va fi de 25 euro pe lună, nu cum s-a făcut în sistemul ANL unde casele au fost repartizate la copiii funcţionarilor din primărie sau din alte instituţii care le-au cumpărat şi le-au revândut, făcând profit.Sloganul nostru este „Din dragoste şi dreptate pentru timişoreni”. Dacă oamenii s-au săturat de o administraţie arogantă, de o administraţie care s-a rupt de popor, ajungându-se la o situaţie de sărăcire a populaţiei mai rău ca vremea lui Ceauşescu. Multe lucruri importante ăentru oraş nu s-au putut face din cauza birocraţiei şi corupţiei. Aş dori să decongestionăm circulaţia, să demarăm construirea a cel puşin patru parcări sub şi supraterane.

– Ce veţi face cu sistemul Telpark?

– Actualul sistem Telpark este o bătaie de joc la adresa timişorenilor. 890 lei, cât este ridicatul unei maşini, este o sumă prea mare pentru timişoreni. Este dublă faţă de Viena şi triplă faţă de Paris.  Telparkul nu va mai fi la fel. Trebuie să-l redimensionăm ca să nu mai fie o metodă de furat banii din buzunarele timişorenilor fără ca să primească vreun serviciu în schimb. Nu poţi să le iei bani şi apoi să nu ştie dacă au asigurat un loc de parcare.

– Ce vă doriţi după patru ani în fruntea primăriei?

– Mi-aş dori  să am sentimentul lucrului bine făcut şi să mă pot uita în ochii timişorenilor cum mă uit şi acum, să nu-mi fie ruşine. Să votaţi cu Partidul Poporului Dan Diaconescu, nu cu Partidul Poporului Legea Cojocaru, care sunt o contrafacere menită să ne încurce. Ştiu că timişorenii sunt inteligenţi şi ştiu unde să pună ştampila. Suntem pe poziţia 16 pe buletinul de vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.