Aeroportul din Timișoara are un nou director după ce Sămărtinean a demisionat

Aeroportul din Timișoara are un nou director după ce Sămărtinean a demisionat

29
DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timişoara are, de astăzi, un nou şef  numit de Ministerul Transporturilor după ce directorul în funcţie a decis să-şi depună demisia. Dan Idolu este din nou director, după ce a mai ocupat această funcţie în perioada 2002 – 2009. Idolu a fost reangajat de curând la aeroport ca şi consilier tehnici şi a avut atât sprijinul PSD, cât şi al PNL pentru a reveni în funcţie. Numirea lui Idolu a intervenit după ce directorul în funcţie Cornel Sămărtinean şi-a depus, tot astăzi, demisia din funcţie. Fost director al unei fabrici de ciorapi, Sămărtinean a fost numit director cu sprijinul şefului PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc. Sămărtinean este asociat în afaceri cu deputatul PD-L Alin Popoviciu şi cu fiica lui Ostaficiuc.

Instalat pe vremea PSD, Idolu a fost printre puţinii care a supravieţuit şi în timpul guvernării de dreapta din perioada 2004-2008, reuşind să intre în graţiile ministrului Ludovic Orban.


După venirea la putere a PD-L, Idolu a reuşit să-l mulţumească şi pe ministrul Berceanu prin activitatea sa după ce a demis toţi directorii care conduceau aeroporturile din subordinea Ministerului Transporturilor, Idolu fiind singurul repus în funcţie de Berceanu. Ulterior, l-a demis invocând o serie de nereguli care i-ar fi fost semnalate. PRESSALERT.ro a dezvăluit că în perioada mandatului lui Idolu au fost derulate o serie de afaceri cu cântec cu firmele controlate de naşul său. Ulterior, Cornel Sămărtinean nu a găsit nici un fel de probleme în activitatea predecesorilor săi, derulând, la rândul său, o serie de contracte cu cântec.

Nici Idolu şi nici Sămărtinean nu au putut fi contactaţi, până la ora redactării acestui material, pentru a comenta deciziile. Purtătorul de cuvânt al aeroportului „Traian Vuia” , Nicoleta Trifan, a confirmat mişcările din fruntea instituţiei.

29 COMENTARII

 1. SAMARTINENE A SOSIT ZIUA SOCOTELILOR!!!DIN CAUZA DECIZIILOR TALE SMECHERE,SUBINGINERUL MIHUT NICOLAE A DECEDAT,AI CONCEDIAT ANGAJATII CU VECHIME IN AVIATIE,PROFESIONISTI,AI PLECAT URECHEA LA BARFELE IEFTINE A LUI CARAGUI,AI CONCEDIAT JURISTUL AEROPORTULUI,RUSINE!!!AI FURAT DIVIDENTELE CU AJUTORUL LUI LES, MARE SINDICALISTA,AI PROSTIT ANGAJATII CU MINCIUNI IEFTINE,CARE COMENTAU ERAU TRECUTI LA 8 ORE!!!COVASA AI FACUT JOCUL CHILOTARULUI,AI JURAT STRAMB IN INSTANTA SA-TI MEARGA TIE BINE,DAR ATENTIE NU SCAPATI ASA IEFTIN!!!DUMNEZEU O SA VA CAUTE,SA VA CURETE DE SATANA,PAGANILOR!!!

 2. SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA,VICEPRESEDINTE P.D.L.TIMIS,TREBUIE JUDECAT PENTRU FAPTELE DE CORUPTIE,ABUZURILE DURE IMPOTRIVA ANGAJATIILOR AEROPORTULUI TIMISOARA,AVOCATA TARANU O SA TE INFUNDE CHILOTARE!!!AI PE CONSTIINTA UN DECEDAT,UCIGASULE-MIHUT NICOLAE!!!

 3. ZIUA „z”
  DECI LA FINAL TRAGEM LINIE:SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA JUDECAT PENTRU DECESUL LUI MIHUT NICOLAE!!!CARAGUI CRISTIAN JUDECAT PENTRU INTOXICARE CU DATE FALSE,ABUZURI DURE ASUPRA ANGAJATIILOR AEROPORTULUI TIMISOARA,INSTIGARI FRECVENTE ASUPRA T.W.R.,DEPASIREA ATRIBUTIIUNILOR!!!COVASA IOANA JUDECATA PENTRU INTOCMIREA DE DECIZII FARA ASENTIMENTUL ANGAJATULUI,CA ASA VREA SEFU!!!Aeroportul Timişoara sparge banii statului pe abuzurile conducerii
  02/02/2011 Investigaţii | Dragoş Boţa
  Concedierile abuzive de la Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” Timişoara încep să “muşte” din bugetul instituţiei, după ce instanţele au constatat ilegalităţile comise. Există deja o sentinţă definitivă şi irevocabilă prin care un subinginer electromencanic, Nicolae M., a obţinut reîncadrarea şi plata salariilor din urmă plus a cheltuielilor de judecată, toţi aceşti banii fiind plătiţi din banii statului. Modul în care s-au desfăşurat ostilităţile, dar şi modul în care au acţionat cei din conducerea aeroportului sunt halucinante. În decembrie 2009, subinginerul a semnat un contract de muncă, urmând ca de a doua zi să se prezinte la lucru, documentul fiind semnat din partea instituţiei de directorul din perioada aceea, Dan Idolu. Cu toate acestea, a doua zi i s-a dat un telefon prin care i s-a transmis că există unele probleme şi să rămână acasă. Angajatul a cerut o copie după contractul său de muncă, dar i s-a răspuns de către directorul Cornel Sămărtinean, asociat cu fiica şefului PD-L Timiş Constantin Ostaficiuc şi cu deputatul Alin Popoviciu, că nu este posibil acest lucru deoarece este “considerat un document intern nul”. Nicolae M. a cerut sprijinul celor de la Inspecţia Muncii, dar nici măcar aceştia nu au avut succes, transimiţându-i-se petiţionarului că la control reprezentanţii aeroportului au refuzat să pună la dispoziţie contractul de muncă.

  Bărbatul a cerut instanţei să fie repus în funcţie şi să-i fie plătite salariile din urmă. Conducerea de la “Traian Vuia” a refuzat să trimită contractul de muncă inclusiv judecătorilor, motivând că documentul nu mai există “în stare fizică”. Deşi are departament juridic, şefii de la aeroport au angajat şi o casă de avocatură pentru acest proces. Toate scuzele invocate au picat în instanţă. De departe cea mai amuzantă susţinere fiind aceea că omul nu putea să semneze contractul pentru că nu avea analizele medicale făcute, deşi documentul era înregistrat la ITM. Tribunalul Timiş i-a dat dreptate angajatului, obligând Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” Timişoara să-l reangajeze pe perioadă nedeterminată şi să-i plătească salariile restante indexate cu rata inflaţiei plus onorariul avocatului. Aeroportul a făcut recurs împotriva acestei sentinţe, susţinând nici mai mult, nici mai puţin că nici măcar nu există un contract de muncă încheiat cu subinginerul. Curtea de Apel Timişoara a respins recursul. În urma sentinţei, aeroportul a plătit peste 25.000 lei angajatului, conform informaţiilor obţinute de PRESSALERT.ro. Alte procese legate de concedierile abuzive se află pe rolul instanţelor. Reprezentanţii aeroportului “Traian Vuia” au refuzat să facă orice fel de comentariu pe motiv că directorul este în concediu.

  Leave a Reply
  HITLER , 18 June 2012

 4. Sindicatul aeroportului Timisoara,prin marea sefa Les,n-a miscat un deget in apararea vreunui angajat,vinovat sau nevinovat,a stat nepasatoare,sluga chilotarului,iar revolutionarul la numai 17 ani, Caragui mare director, a ajuns sa atuf pilotii de la Carpatair,un gunoi,stie toata Giarmata cei poate dovleacul!!!

 5. Marea sefa Les,l-a scapat basma curata pe Caragui,cand a busit avioanele,la Bucuresti s-a raportat cu totul si cu totul altceva,bine ca l-a concediat pe Duma ca pleca mai repede cu 2 minute de la lucru,cine poate oase roade,cine nu e buna si alup,smecheri, taranii dracu!!!

 6. Nicoleta Trifan ar trebui sa confirme mai multe miscari de pe aeroportul Timisoara,de exemplu:Caragui,Ciolan,Mezin,Ursu,Les,Lupu,vreo 10(zece)referenti,ca de, se calca pe picioare prin birouri,actele le intocmeste Covasa,decizii,aditionale,ca se pricepe,atentie sa nu uite sa anunte I.T.M.-ul!!!Organigrama va fi atunci in parametrii,fara machiaje ieftine!!!

 7. O sa va lamuriti voi si cu Idolu asta. O sa faca exact ce a facut si pana acum: a furat si s-a razbunat! Lingau mai mare ca asta n-am vazut in viata mea. Mai bine ramanea naiba internat la Vacarescu.
  Astia sunt specialistii lui Victor Ponta. Un neam de plagiatori, copiatori si delatori!

 8. MADAME LES AI PROFITAT DE BUNAVOINTA COMANDANTIILOR CARE AU SUCCEDAT DEFUNCTULUI TAU SOT:SANDU,STRAMBEANU,IDOLU,SAMARTINEAN,RUSINE PENTRU MODUL IN CARE AI MINTIT ANGAJATII AEROPORTULUI TIMISOARA,IN PRIVINTA DIVIDENTELOR,TE-AI INFRUPTAT DIN PRADA LUPTATORULUI IN REVOLUTIA DIN 1989,TITLU OBTINUT FALS,PENTRU FAPTUL CA A CONDUS PE DINCA,CHITAC LA AN-26 IN DECEMBRIE 1989,PE AEROPORTUL TIMISOARA NU S-A TRAS UN CARTUS DUDUIE DIN BIHOR,SPER CA IDOLU SA-TI PUNA CAPAT „BUNAVOINTEI”DE CARE AI DAT DOVADA,IN AJUTORAREA ANGAJATIILOR AFLATI LA ANANGHIE,INCA ODATA RUSINE PENTRU MODUL IN CARE AI TRATAT PERSONALUL A.I.T.DEMISIA DIN SINDICATUL,CARE NU ARE NICI O VALOARE PE AEROPORTUL TIMISOARA!!!

 9. CARAGUI CRISTIAN REVOLUTIONAR LA NUMAI 17 ANI,AI MINTIT STATUL ROMAN,CU DECLARATII FALSE CA SA OBTII NISTE FACILITATI SUBSTANTIALE!!!PRIETENE PREDATE AUTORITATIILOR,DA BANII NECUVENITI INAPOI,CELOR CE MERITA INTRADEVAR,CARE SI-AU PIERDUT COPIII,PARINTII,DEMNITATEA SA TRIUMFE,REVOLUTIONARII ADEVARATI O SA TE CAUTE FALSULE!!!O SA TE SCHILODEASCA PE BUNE!!!CARAGUIDIRECTOR II UNIC IN GIARMATA,MA REFER LA PROSTIE!!!BANII INAPOI ,AI 500.000 DE EURO,DIN PARCELE,NU?

 10. DOMNULE LUPU VALERIU,TE CAUTA RUDELE VICTIMELOR CELOR 49 DE DISPARUTI,PENTRU ZGARCENIA DE A PLATI TAXA DE 500 PARAI!!!EU SUNT UN SUPRAVIETUITOR AL EPOCII BANATAIR,TRAIESC IN ITALIA,NU TE UIT,AM INTELES CA ESTI MARE SINDICALIST,PE TARA,VEZI CA FIRMA DE ASIGURARI A DEPASIT 70 DE MILIOANE DE EURO,PENTRU PROSTIA TA!!!NU-I VISEZI PE CEI 49,SAU ESTI IMUN,PARAII SA CURGA, NU?

 11. Cit de prost poti sa fi mai fierarule,idiot si canalie.Era DIrectorul Samartinean in decembrie 2009 pe aeroport?Cine la sunat pe Mihut(Dumnezeu sa il odihneasca)in decembrie 2009? cit de mult CACAT puteti minca?cine va plateste sa mintiti cu atita nerusinare?PRobabil ca Idolu o sa va deeeeeeeea(pe ceafa) dividentele din nou ca in alte dati,o sa dea afara toti oameni EFICIENTI cu care SAmartinean a facut PROFIT in cei doi ani consecutivi ,au reusit sa mentina un nivel crescut al numarului de pasageri(1.400.000 pasageri)toate companiile prezente au avut numai cuvinte de lauda(hirtie de multumire trimisa de PEtrov pentru Directorul CAragui personal),toate problemele lasate de fosta conducere au fost rezolvate cu iinteligenta de echipa lui Samartinean ……..care acum va fi EXECuCUTATA .RUSINE pentru duplicitate cu care acesti comunisti au mintit cind au venit la putere .STAM pe receptie Apropo VAsilescule sa vi dupa carnet la PDL sau o sa il aduca Superdeputatul dugulescu?

 12. Vad ca esti un sau o anagramat(a),faci parte din lumea celor care in 1990,cand au aparut o.b.-urile,ai crezut ca sunt gume de mestecat.Daca a fost asa bine cu nea Samartinean,profit pe profit,1.400.000 pasageri,unde sunt dividentele cap de rumegus?1.400.000 x minim 15 euro\pasager taxe=21.000.000 euro!?!In cazul decedatului Mihut Nicolae,fuga la arhiva tribunalului Timis ca sa vizualizezi dosarul(vei descoperii fraze:considerat un document intern nul,documentul nu mai exista in stare fizica),ca sa te mai linistesti cu echipa inteligenta 2010-2012 iunie 18,tot la tribunalul Timis,gasesti zeci de procese cu angajatii aeroportului Timisoara,Carpatair(n-am citit de multumirile adresate directorului Caragui),Wizzair si altii.Iar chestorul VAsilescu(scuze pentru plagiat,mai animale,vorba bunicutei),are x la n carnete,de la cresa pana la muson,vorba lui Vanghelie.Sursa imi comunica ca intradevar,s-a sunat in decembrie 2009, s-a confirmat ca e o.k.,dar decedatul a revenit in ianuarie 2010 pentru a incepe munca,dar conducerea inteligenta l-a anuntat ca numai exista contractul de munca,desi el era inregistat in stare chimica la I.T.M.!!!Esti un tampit,mai tipule!!!

 13. STATUTUL P.D.L.-Titlul I. Dispozitii generale

  1. Denumirea, obiectivele si membrii partidului

  1A. Denumirea si insemnele partidului

  Art. 1. – (1) Denumirea partidului este Partidul Democrat Liberal.
  (2) Denumirea prescurtata a partidului este PDL.
  Art. 2. – (1) Partidul Democrat Liberal este persoana juridica de drept public. Partidul
  Democrat Liberal isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei, in conformitate
  cu dispozitiile Constitutiei, ale Legii partidelor politice, precum si cu prevederile
  prezentului Statut si ale regulamentelor adoptate pe baza si pentru aplicarea acestuia.
  Partidul Democrat Liberal desfasoara activitati si in exteriorul granitelor Romaniei , prin
  organizatiile infiintate in conformitate cu cap. 6F al acestui Statut
  (2) Partidul Democrat Liberal este continuatorul Partidului Democrat si al Partidului
  Liberal Democrat.
  Art. 3. – (1) Semnul permanent al Partidului Democrat Liberal este trandafirul.
  El este inscriptionat pe sigla, drapelul si pe celelalte insemne oficiale ale partidului,
  in aranjamente grafice aprobate de Consiliul national de coordonare (CNC), la propunerea
  Biroului permanent national (BPN).
  (2) Semnul electoral al partidului este trandafirul, sub care se afla prescurtarea PDL,
  ansamblul fiind incadrat intr-un patrat cu colturi rotunjite.
  (3) Sediul central al Partidului Democrat Liberal este in municipiul Bucuresti, aleea
  Modrogan nr. 1, sectorul 1.
  (4) Ziua Partidului Democrat Liberal se sarbatoreste anual, in ultima duminica a
  lunii mai.

  1B. Scopul si obiectivele partidului

  Art. 4. – (1) In actiunea sa politica, Partidul Democrat Liberal, ca partid de centrudreapta,
  membru al Partidului Popular European, urmareste respectarea valorilor universale
  ale libertatii umane, respectarea valorilor traditionale ale poporului roman si infaptuirea
  justitiei.
  Misiunea PDL, ca partid popular, este crearea unei societati moderne in Romania,
  bazata pe economie sociala de piata si pe principiile responsabilitatii, subsidiaritatii,
  solidaritatii si justitiei sociale.
  (2) In activitatea sa, Partidul Democrat Liberal urmareste numai obiective politice,
  promoveaza valorile si interesele nationale, pluralismul politic si principiile democratiei
  constitutionale. Partidul Democrat Liberal isi asuma ca obiectiv principal reprezentarea
  valorilor fundamentale ale democratiei pe scena politica romaneasca, precum si dialogul
  si colaborarea cu toate fortele politice democratice.
  Art. 5. – (1) In realizarea obiectivelor sale, Partidul Democrat Liberal actioneaza
  pentru participarea cetatenilor la dezvoltarea si modernizarea statului si a societatii
  romanesti ca societate democratica, libera si dreapta.
  (2) In conformitate cu prevederile prezentului statut si ale Programului sau politic,
  Partidul Democrat Liberal asigura promovarea principiilor democratiei si consolidarea
  statului de drept si actioneaza prioritar pentru realizarea urmatoarelor obiective politice:
  (a) construirea unei societati in care fiecare cetatean al Romaniei sa se bucure de
  libertate si de prosperitate;
  (b) respectarea neconditionata a demnitatii umane, garantarea drepturilor si libertatilor
  fundamentale ale omului, separatia puterilor in stat si pluralismul politic;
  (c) asigurarea dreptului la libera exprimare si a libertatii depline a presei;
  (d) garantarea proprietatii private, incurajarea liberei initiative si promovarea unui
  mediu de afaceri competitiv;
  (e) participarea activa a Romaniei la constructia europeana si respectarea angajamentelor
  asumate in calitatea sa de membru al organismelor europene si internationale;
  (f) asigurarea egalitatii in fata legii a tuturor cetatenilor;
  (g) recunoasterea rolului comunitatii si al familiei, al traditiei, al culturii si al religiei
  in afirmarea identitatii nationale;
  (h) respectarea principiului subsidiaritatii, al descentralizarii si al autonomiei locale;
  (i) asigurarea suveranitatii si securitatii nationale, a independentei, a unitatii si a
  integritatii Romaniei, in conditiile generate de statutul de membru al Uniunii Europene;
  (j) combaterea oricaror discriminari in viata politica, economica si sociala;
  (k) cresterea nivelului de cultura, dezvoltarea sistemului de educatie ca dimensiune
  determinanta a societatii cunoasterii;
  (l) consolidarea democratiei si incurajarea participarii cetatenilor la viata publica si la
  intarirea controlului public asupra statului;
  (m) incurajarea dezbaterii si a schimbului de idei, atat in interiorul, cat si in exteriorul
  partidului;
  (n) relevanta si utilitatea sociala în elaborarea politicilor publice si a deciziilor majore care privesc societatea româneasca;
  (o) adaptarea permanenta a directiilor de actiune politica stabilite prin Programul Politic al partidului la nevoile reale ale Romaniei, precum si la politica europeana a Partidului Popular European.
  (3) Pentru realizarea obiectivelor sale politice, Partidul Democrat Liberal actioneaza
  prin reprezentantii sai in Parlamentul Romaniei si in Parlamentul European, Guvern,
  autoritati ale administratiei publice centrale si locale, orice alte institutii si organisme in care
  partidul este reprezentat, precum si prin dialogul si cooperarea permanenta cu partidele
  politice democratice, reprezentantii cultelor, sindicatele, organizatiile neguvernamentale,
  cu structurile societatii civile si cu mediul de afaceri.
  (4) Partidul Democrat Liberal militeaza pentru promovarea intereselor Romaniei pe
  plan international, in cadrul organismelor internationale din care face parte si prin
  participarea la dezbateri locale si regionale.
  Art. 6. (1) Dezvoltarea si punerea in aplicare a valorilor si principiilor doctrinei
  partidului sunt prezentate si explicitate in Programul politic al Partidului Democrat Liberal,
  programele electorale, programele de guvernare atunci cand participa la guvernare,
  declaratiile, manifestele, rezolutiile si celelalte documente politice si programatice adoptate
  de acesta.
  (2) Organismele de conducere ale partidului au obligatia de a asigura tuturor
  membrilor partidului, simpatizantilor acestuia si oricarui cetatean dreptul de a contribui la
  stabilirea masurilor necesare si de a participa la punerea in aplicare a hotararilor adoptate,
  pentru indeplinirea obiectivelor politice ale Partidului Democrat Liberal, cu respectarea
  prevederilor statutare si legale, precum si a principiilor democratiei.
  (3) Organismele de conducere ale partidului au obligatia de a asigura mentinerea unui
  dialog permanent cu cetatenii si de a largi baza de membri si de simpatizanti ai partidului.

  1C. Membri

  Art. 7. – (1) Partidul Democrat Liberal este constituit din persoane care adera liber la
  Statutul, Programul si celelalte documente ale partidului si care vor sa contribuie la
  promovarea si aplicarea acestora in practica, devenind membri ai partidului.
  (2) Orice cetatean roman cu drept de vot poate deveni membru al Partidului Democrat Liberal, in conformitate cu art. 14-19.

  2. Principiile de organizare si activitatea interna

  2A. Organizarea generala

  Art. 8. – Partidul Democrat Liberal este organizat pe criteriul administrativ-teritorial.
  Art. 9. – In structura interna a partidului exista urmatoarele niveluri de organizare:
  a) sectia de votare;
  b) local – comune, orase si municipii, exclusiv municipiul Bucuresti;
  c) colegiul electoral;
  d) judetean – judete, municipiul Bucuresti si sectoarele acestuia, diaspora;
  e) national.
  Art. 10. – (1) Intre niveluri sunt relatii de subordonare in conformitate cu art. 48, fiecare nivel avand autonomie in cadrul competentelor statutare si regulamentare;
  (2) Principiul autonomiei este completat de principiile coordonarii si dialogului între diversele niveluri precum si între acestea si structurile executivului, atunci când partidul se afla la guvernare.
  Art. 11. – (1)Pentru fiecare nivel exista cel putin un organism de conducere si coordonare colegial, care se intruneste cel putin trimestrial ( CD si CC ), si un organism de conducere si de executie permanent (BP), care se intruneste cel putin lunar. Modul in care se organizeaza, se desfasoara si se conduce activitatea in organizatiile teritoriale este stabilit prin Regulamentul privind organizarea, desfasurarea si conducerea activitaii organizatiilor locale si judetene ( ROLJ ), aprobat de CNC la propunerea BPN.
  (2)In textul acestui Statut mentiunea BPJ se asimileaza cu BPSMB si cu BP Diaspora, CDJ se asimileaza cu CDSMB si CD Diaspora iar mentiunea CCJ se asimileaza cu CCSMB si CC Diaspora.

  2B. Principiile activitatii interne

  Art. 12. Activitatea interna a partidului se bazeaza pe urmatoarele principii generale:
  (a) libertatea de constiinta si libertatea de exprimare a opiniilor oricarui membru in
  cadrul structurilor organizatorice ale partidului, precum si in afara partidului, in masura in
  care exprimarile respective nu contravin deciziilor luate de organismele de conducere ale
  partidului;
  (b) garantarea accesului tinerilor, femeilor, pensionarilor ?i persoanelor de vârsta a treia la orice functie aleasa sau numita in partid, sau in afara partidului, cu sprijinul politic al acestuia, pe baza competentei , meritelor personale, a integritatii si a activitatii desfasurate in partid sau in functii publice, potrivit criteriilor privind cariera politica, aprobate prin regulament si a criteriilor de reprezentativitate minimala stabilite prin prezentul Statut;
  (c) democratia interna, toate deciziile si hotaririle adoptandu-se pe baza voturilor liber exprimate; hotaririle si deciziile cu privire la persoane, se adopta, la toate nivelurile, prin vot secret;
  (d) solidaritatea membrilor in toate actiunile decise de catre partid;
  (e) unitatea partidului;
  (f) disciplina, responsabilitatea si fermitatea membrilor in respectarea si aplicarea
  Statutului, Programului politic, regulamentelor si deciziilor adoptate de organismele
  partidului de la toate nivelurile;
  (g) integritatea si transparenta în procesul de recrutare, selectie si promovare a membrilor si în procesele decizionale.
  (h) asigurarea exprimarii si dezbaterii, in cadru organizat, a opiniilor membrilor fiecarei
  organizatii in legatura cu toate documentele sau actiunile politice majore ce urmeaza sa fie
  initiate de organismele de conducere ale partidului de la nivel national sau judetean;
  (i) fiecare membru al partidului, indiferent de functia pe care o exercita in partid sau
  in afara acestuia, sau de tipul de organizatie din care face parte, trebuie sa activeze
  obligatoriu intr-o organizatie de sectie de votare;
  (j) un membru al partidului poate cumula cel mult doua functii alese in organismele de conducere ale acestuia, dar nu la acelasi nivel ( nivelul colegiu nu se ia in considerare ).
  Art. 13. (1) In scopul de a contribui activ la egalitatea de sanse intre femeilor si
  barbati privind implicarea lor in activitatea politica, Partidul Democrat Liberal adopta
  sistemul ponderii de participare a femeilor la o cota de minimum 30% in fiecare dintre
  domeniile sale de activitate.
  (2) In scopul de a promova tinerii in viata politica, Partidul Democrat Liberal adopta
  sistemul ponderii de participare a tinerilor la o cota de minimum 30% in fiecare dintre
  domeniile sale de activitate.

 14. Pentru novicii din P.D.L.,numai vindeti ponturi rasuflate,lasati dracu facultatile pe bani,aviatia spatiala,cand voi sunteti praf cu clasele 1-4,cretinilor!!!Nu va incadrati in art.12,litera g;art.5,litera b,niste tarani!!!

 15. CARAGUIPROSTOVANU!!!NICI IN CONCEDIU NU TE LINISTESTI!!!ESTI VARZA RAU,CRETINULE,COMENTARIUL ESTE SCRIS DE DRAGOS BOTA,IN 02.02.2011,DECEDATUL MIHUT NICOLAE A STAT PRIN TRIBUNALE TOT ANUL 2010,ABIA IN IANUARIE 2011 A PRIMIT SENTINTA,SAMARTINEAN A FACUT RECURS,RUSINE CRIMINARILOR!!!DOSARUL TRIBUNALULUI TIMIS MINTE,NUMAI VOI SPUNETI ADEVARUL,NEMERNICILOR!!!

 16. in primul rind idiot esti tu fiindca te-ai si semnat ca prostul prostilor, in al doilea rind treaba mea cu samartinean este pur tehnica si profesionala fiindca el nu a putut intelege care este munca de securitate aeroportuara. Oricum pentru abuzul grav care l-a facut va raspunde penal , la fel ca si tine (banuiesc cine esti, daca nu lasa comentariile deoparte), veti veni pe rind in instanta, prima e covasa care va declara tot daca nu vrea sa infunde puscaria, si dupa aia urmati voi. Ma stiti foarte bine ca nu sunt un om rau sau care sa port ranchiuna pentru cineva, dar voua va doresc la multi ani si toate cele bune si sa ne vedem sanatosi, cu samartinean in modern si cu caragui la giarmata vii si cu pirvanescu pe unde l-o prinde revelionul. la multi ani si auzim numai de bine .

 17. va rog frumos nu mai scrieti, sunati-ma ca aveti numarul de telefon si rezolvam problemele. pe citiva s-ar putea sa va salvez….., adica in loc de 3 ani sa luati numai 1 . domnii de la incarcatori care ati dat declaratii false asteptativa la ce-i mai rau si asta multumita lui caragui.

 18. DNA asteapta greselile voastre ca sa poata da exemplu de coruptie .Va rog mare atentie in tot ce faceti si mai ales la contractele ce vin in mare graba de facut bani si spaga.Felicitari

 19. Samartinean habar nu avea sa faca diferenta dintre pista si platforma, sa nu trecem la caile de rulare ca e prea complicat… Cum e domnule Samartinean sa simti ca va trebui sa raspunzi pentru toate abuzurile facute ? Probabil nici nu iti dai seama ca le-ai facut, nu ? Dar cand ai cerut reprezentantului Siemens la scara avionului 75.000 Euro spaga pentru un contract la noul terminal al curselor Schengen ( banda de bagaje ) ? Sau cand iti trimiteai „securistul” care asculta telefoanele angajatilor sa-i lichideze psihic pe cei care gandeau, determinandui sa-si dea demisiile ? Cand ai cerut la un interviu unei domnisoare trimisa de Raducanu pentru angajare la tine „Si puxx cand mi-o sugi ?” Secretara ta nu te mai satisfacea, nu ? … Domnul Popoviciu a putut sa preia prin licitatii trucate si interpusi o multime de afaceri, nu ?Banii trebuiau sa ajunga rapid la partid si multi, toti trebuiau sa produca si sa produca …aveai chiar locotenenti supusi la frontiera care va carau sacii de bani in timp ce secretara era sub masa ta , nu-i asa Cornele ? Iti doreswc deci la plecare tot ce-ai dat si tu bolovane !

 20. SURSE DIN GASCA LUI NEA MIRCEA VORBESC DE SUME IMENSE,CIRCA 50.000 DE EURO LUNAR,IMPARTITI LA OSTAFICIUC,P.D.L.,M.T.I.SI SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA RESTUL DE 10.000 DE EURO CAND ERA LUNA SLABA(AFACERI ILEGALE PE AEROPORTUL TIMISOARA:SPERIETORI DE PASARI,MISTRETI,DIJMELE:CARGO,PAZA,SISTEM PERIMETRAL,RESTAURANTE,ANGAJARI PESTE ORGANIGRAMA,ETC.MARS LA POPA SAPCA CRETINULE!!!

 21. Traficantul de droguri nigerian care umileşte Poliţia şi Justiţia din România
  4 iunie 2010, 00:04 | Autor: Cristian Poelincă | 571 afişări
  Cuvinte cheie: timisoara, adevarul de seara, obi innocent, nigeria, trafic de droguri, politistii de frontiera timisoara, aeroportul international traian vuia,
  Comentează0textTipareste

  TIMIŞOARANigerianul Obi Innocent a păcălit poliţiştii şi e citat de doi ani într-un proces fără sfârşit

  Nigerianul Obi Innocent, de 23 de ani, are un proces rupt din romanul lui Kafka. Instanţa îi trimite de doi ani citaţii în Nigeria, dar traficantul nu se prezintă la proces. El e judecat pentru că şi-a bătut joc de poliţiştii Aeroportului Internaţional Timişoara, plecând cu avionul spre Viena după ce s-a legitimat cu actele altei persoane.

  Judecat pentru că a trecut ilegal frontiera română şi pentru că s-a legitimat cu un act fals, procesul traficantului Obi Innocent este în acelaşi stadiu din anul 2008, când a început. Procesul de la Judecătoria Timişoara al nigerianului Obi Innocent, care are interdicţie de intrare pe teritoriul Austriei până în 2014 pentru că făcea trafic de cocaină, heroină şi cannabis, este un exemplu clar al ineficienţă a justiţiei din România.

  În cele 15 termene de judecată scurse în doi ani, Judecătoria Timişoara îi trimite citaţii lui Obi Innocent la domiciliul din Lagos, capitala Nigeria. Citaţiile se întorc pentru că nu îşi găsesc destinatarul, iar procesul merge înainte la infinit.

  Judecat pentru că poliţiştii au fost incompetenţi
  Traficanul de droguri Obi Innocent este judecat pentru că a reuşit să plece spre Viena de pe Aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, cu acte false. El s-a folosit de acte pentru că avea interdicţie pe teritoriul Austriei. Înainte de îmbarcarea în avion, Obi a prezentat vameşilor şi poliţiştilor de frontieră timişoreni un document de identitate al unui alt cetăţean austriac. Poliţiştii şi vameşii nu au sesizat faptul că nigerianul nu seamănă cu cel din fotografia de pe actul de identitate şi l-au lăsat pe Obi să zboare spre Austria.

  Poliţiştii din Austria au depistat falsul pe loc
  Poliţiştii de pe Aeroportul din Viena au depistat falsul imediat şi l-au returnat în aceeaşi zi pe nigerian pe Aeroportul din Timişoara. Poliţiştii de frontieră români i-au făcut dosar penal pentru fals şi trecerea ilegală a frontierei de stat şi l-au eliberat la câteva ore după audieri.
  Incidentul a avut loc în 2007, iar Obi Innocent a fost trimis în judecată abia în aprilie 2008. De doi ani însă procesul său a fost amânat termen după termen, pentru că traficantul de droguri nu se prezintă la proces. P.D.L.TIMIS-PRIN OSTAFICIUC CONSTATIN AU ASCUNS FAPTELE LUI SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA-MANAGER AEROPORTUL TIMISOARA!?!LA PUSCARIE!!!

 22. BRAVO PREUNCA,LUCRAT CURAT,BIBANII AU MUSCAT MOMEALA DIN PRIMA,TOTUSI CINE-I STARLETA CARE-I SUGE RAMITA LUI JAURES???EU STIU!!!O CHEMA NANTES!!!GRESESC?

 23. BOTA,LAGOS ESTE VECHEA CAPITALA A NIGERIEI,ABUJA ESTE NOA CAPITALA,MAI DOCUMENTEAZATE TE ROG CA NU SE CADE UNUI JURNALIST SA NU STIE GEOGRAFIE:)).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.