Primarul Robu explică de ce rămân pe funcţii secretarul Cojocari şi directorul...

Primarul Robu explică de ce rămân pe funcţii secretarul Cojocari şi directorul Ciupa

5
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a făcut astăzi noi precizări faţă de situaţia şefilor de direcţii din Primăria Timişoara, de care, în campanie, promitea să se descotorosească pentru a readuce transparenţa şi hărnicia în instituţie. Despre secretarul Ioan Cojocari, Robu a comentat că „eu nu am lăudat pe nimeni. V-am spus doar că nu poate fi nimeni demis aşa după cum îl taie capul pe cel de la un moment dat ajunge şef.  M-aţi întrebat dacă l-am prins cu ceva  şi v-am spus că nu, pentru că acesta este adevărul ”.


Se pare că nici şeful Direcţiei de Mediu, Vasile Ciupa, nu va fi demis nici chiar în contextul controalelor din Parcul Copiilor, în urma cărora cei de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului au constatat că trei tobogane sunt neconforme, că în cazul caruselului lipseşte autorizaţia ISCIR şi că 26 de aparate din 30 nu au intrucţiuni de utilizare traduse în limba română.  „Pentru demiterea unei persoane e nevoie de un număr de abateri, dovezi de incompetenţă inatacabile. Voi declanşa un control intern asupra modului cum s-a finalizat Parcul Copiilor,  prin prisma acordului dintre ceea ce trebuia făcut şi cum s-a făcut”, a promis Robu. Tot astăzi, primarul a anunţat că arhitectul şef Ciprian Cădăriu a primit drept de semnătură pe încă o lună de zile, deşi i-a expirat contractul de muncă.

5 COMENTARII

  1. Sinteti un „cameleon” d-le Robu! Am incercat sa folosesc o expresie decenta, pentru acest om, ales de timisoreni sa faca ordine in primarie. Rusine d-le Robu!

  2. Esti un cretin mai ”mac”. Dl. Robu a facut ordine in primarie si a facut in 2 saptamani mai mult decat Ciuhandu cu Orza intr-un an. Tu nu l-ai votat pe dl. Robu sa stii de ce a fost ales de timisoreni. Voi astia care mereu ii reprosati ca nu-l da afara pe x sau y vreti de fapt sa-i faceti rau ducandu-l in situatia de a pierde procesele cu aia pe care ziceti ca vreti sa-i dea afara. Dl. profesor Robu e prea inteligent sa muste momeala voastra dobitocilor.

  3. bey MAC MAC
    tza-m mai zis odata. Domnul Cojocare ie ofiter acoperit al securitatii asa ca ca iel nu pote fi dat afara. clar pr*ostule? domnu cojocare n-a participat la furtuiri iel numa o monitorizat ce fac aia: ciuhandu orza borza miut chis ciupa shacu’ ii da in gat la noul primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.