Cum se acordă în 2013 gratuităţile RATT pentru pensionari

Cum se acordă în 2013 gratuităţile RATT pentru pensionari

1
DISTRIBUIȚI

RATT  a făcut o serie de precizări cu privire la formalităţile de acordare a gratuităţilor pe anul 2013, în baza protocolului  troleibuz 1 pîncheiat întreregie şi Primăria Timişoara.  „Pensionarii beneficiari cu domiciliul stabil în Municipiul Timişoara care au împlinit 70 de ani şi beneficiarii legilor 341/2004, 44/1994 şi 309/2002 care au deja cardul de transport R.A.T.T. nu vor mai trebui să se prezinte la chioşcurile RATT pentru activarea acestuia”, se arată în comunicatul emis de RATT.

Toţi vârstnicii care se încadrează în acestă categorie vor beneficia de gratuitate pe viaţă, iar în cazul unui control vor trebui să prezinte cardul de transport, buletinul, cuponul de pensie sau decizia că sunt beneficiari ai legilor menţionate mai sus.


Pensionarii care nu au card de călătorie sunt aşteptaţi la punctele de vâzare ale RATT, care au program de luni până vineri între 6 şi 21-30. Pentru eliberarea cardului sunt necesare cartea de identitate, cuponul de pensie de pe ultima lună (sau adeverinţă de la Casa de Pensii) şi decizia, dacă este cazul, că sunt beneficiari ai uneia dintre cele trei legi.

1 COMENTARIU

  1. elevii si atit!!!!..ce vor toti gratuitati?…..cei in virsta sa aiba un numar limitat de calatorii!!..umplu tramvaiele si troleurile de la primele ore ale dimineti,nu ai loc de ei in mijloacele de transport in comun!!!…ce tara bogata suntem,dam gratuitati la toti si scumpesc biletele si abonamentele tot la cei care lucreaza!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.