Dan Dinu, dezamăgit de ce a găsit la Federația Română de Rugby

Dan Dinu, dezamăgit de ce a găsit la Federația Română de Rugby

0
DISTRIBUIȚI
Dan Dinu. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN
Dan Dinu. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Vicepreședintele clubului RCM MVT Universitatea de Vest, Dan Dinu, a fost ales săptămâna trecută ca membru în Biroul Federal. Dan Dinu speră să schimbe ceva în FRR, deoarece a fost dezămăgit când a văzut că majoritatea celor aflați la conducerea rugbyului românesc nu se implică foarte mult în progresul acestui sport.

Până acum, Timișoara nu a avut un reprezentant în Brioul Federal, iar Dan Dinu este încrezător că prezența sa între cei din conducerea Federației va avea efecte pozitive, atât pentru rugbyul timișorean, cât și pentru cel românesc. ”Cred că alegerea mea este foarte importantă pentru Timișoara și pentru rugbyul românesc.


Este normal ca Timișoara să aibă un reprezentant având în vedere nivelul de dezvoltare și investițiile care s-au făcut aici în ultimii ani. Referitor la dezvoltarea rugbyului, există două direcții de dezvoltare, cea legată de seniori, unde baza de selecție este destul de redusă, și cea legată de copii și juniori, care se întinde pe o prioadă de 8-10 ani”, a declarat Dan Dinu. Finanțatorul clubului a precizat că nu a candidat pentru o funcție de vicepreședinte deoarece timpul nu i-ar permite să se ocupe în mod corespunzător de responsabilitățile ce decurg din această funcție. Dinu nu și-a ascuns dezamăgirea referitoare la ultimele alegeri. ”Am rămas cu un gust amar, pentru că pe lângă faptul că autoritățile locale din țară nu sunt interesate să investească mult în rugby, am văzut și mult dezinteres din partea celor care conduc rugbyul românesc”, a mărturisit vicepeșredintele clubului de pe Bega. Totuși, în ceea ce îl privește pe Alin Petrache, fostul și singurul candidat la președinția FRR, Dan Dinu nu a avut reproșuri și a spus că deocamdată nu exstă cineva mai capabil să conducă Federația.

Săptămâna aceasta, cei de la RCM au primit și o veste tristă. Secundul Marthinius Linee a fost nevoit să părăsească echipa, din cauza unui atac cerebral. În locul său, conducerea caută alt antrenor din Africa de Sud, la recomandarea principalului Chester Williams.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.