El Lider Maximo iese în lume: Fidel Castro a votat la alegerile...

El Lider Maximo iese în lume: Fidel Castro a votat la alegerile cu rezultat previzibil

0
DISTRIBUIȚI

castro

Reapariţia în public, ieri, a lui Fidel Castro pentru a participa la alegerile legislative cubaneze a fost singurul eveniment al unui scrutin în care absenţa opoziţie ar urma să conducă, la sfârşitul lui februarie, la realegerea fără surpriză a preşedintelui Raul Castro, potrivit Mediafax.


Fidel Castro a ajuns în jurul orei 17.00 (23.00) la biroul de vot numărul 1 din Piaţa Revoluţiei, din Havana, unde a votat mereu înainte de a se îmbolnăvi în iulie 2006 şi de a-i ceda puterea fratelui său, Raul Castro, a anunţat Agenţia de informaţie naţională.

Liderul cubanez, în vârstă de 86 de ani, nu a mai apărut în public din 21 octombrie, când l-a însoţit pe ministrul venezuelean din perioada respectivă, Elias Jaua, la hotelul National. O fotografie publicată în presa locală îl înfăţişează îmbrăcat într-o cămaşă închisă la culoare şi în carouri şi o geacă subţire neagră, în timp ce vorbeşte cu oamenii în biroul de vot, sprijinindu-se într-un baston. Aproximativ 8,5 milioane de cubanezi au fost chemaţi la urne duminică pentru a alege 612 membri ai Adunării Naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.