Poliţist de frontieră, cercetat penal pentru braconaj

Poliţist de frontieră, cercetat penal pentru braconaj

2
DISTRIBUIȚI

Un agent de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara este cercetat penal de cei de la Serviciul Arme din Poliţia Timiş pentru braconaj.


Alarma s-a dat marţi seară când paznicul de vânătoare a auzit un foc de armă în pădurea de lângă Chevereşu Mare şi a sunat la 112. Echipajul de poliţie care  a plecat să verifice zona a oprit o Skoda Octavia, înmatriculată în Caraş Severin, în care se afla agentul Ţeicu Gheorghe. Acesta avea asupra sa arma de vânătoare şi a declarat că a ieşit în pădure să-şi verifice arma dacă trage bine. Pentru că nu avea nici un fel de autorizaţie pentru vânătoare, poliţistul, care este vânător cu acte în regulă la asociaţia din Caraş Severin, este cercetat penal acum pentru braconaj. ITPF a a anunţat că agentul este cercetat prealabil pentru comportare necorespunzătoare în societate şi nerespectarea dispoziţiilor primite de la şefii ierarhici.

 

2 COMENTARII

  1. mai bine nu scriai nimic,tolomacule!nu avea arma de vanatoare la el si nici macar nu e cercetat pt braconaj,dar na….cine ti-a sifonat repede,ti-a sifonat prost,pacat ca cititorii sunt informati gresit!

  2. Ce va mai place sa mintiti, ce castigati voi cu asta?daca nu sunteti informati ca lumea nu mai infloriti sa faceti situatia si mai naspa,nu e deloc asa cum o prezentati voi si celalalte nimicuri de ziare, dar na..tre’ sa va luati si voi banii pe minciuni macar daca nu pe fapte bune!!! Ar trebui sa va interesati cum au stat defapt lucrurile si sa postati stirea exact cum s-a intamplat si nu mai faceti telefonul fara fir, oricum stati linistiti situatia e sub control si s-a aflat unde trebuie cum au stat lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.