”Leopardele” de la CFR au învins UTA cu 3-0

”Leopardele” de la CFR au învins UTA cu 3-0

0
DISTRIBUIȚI

cfr fete_152

Echipa de fotbal feminin CFR Timișoara a bifat ieri o nouă victorie în meciul cu UTA Arad, 3-0, de data aceasta în deplasare. Fetele antrenate de Florin Bugar nu au mai înscris atât de mult ca de obicei, dar în condițiile extreme în care s-a jucat partida, antrenorul s-a declarat mulțumit de scorul de forfait.

Partida s-a disputat duminică, de la 11.00, pe terenul Telecom și pe un ger năprasnic.


Până la pauză, Ozana Ababei și Andreea Cojocaru au marcat pentru 2-0, iar în repriza secundă, Claudia Bistrian a stabilit scorul final. Surorile Buză au lipsit de la meci în urma unor probleme personale. Tehnicianul Florin Bugar spune că a fost mulțumit de meci, deși de data aceasta fetele au dat doar trei goluri. ”Noi am dominat tot jocul cap-coadă, am avut 15-20 de ocazii, dar am ratat copilărește. Nu mă deranjează că am înscris mai puțin, a fost și foarte frig”, a explicat antrenorul alb-vișiniilor.

Miercuri, fetele joacă în deplasare în Maramureș, pe terenul celor de la Independența Baia Mare și, din nou, obiectivul este victoria. ”Îmi doresc să câștigăm, scorul va fi mai puțin important. Cu adevărat important va fi meciul de duminică, primul din play-off, cu echipa din Brazi”, ne-a mai declarat Florin Bugar. Meciul de miercuri cu CS Independența Baia Mare se va juca de la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.