Echipamente medicale şi materiale oferite gratuit de nemţi pentru Clinica de Chirurgie...

Echipamente medicale şi materiale oferite gratuit de nemţi pentru Clinica de Chirurgie Cardiacă

0
DISTRIBUIȚI

cardiologie

Ajutoare în valoare de aproximativ de 30.000 de euro au ajuns, în această lună, la Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare. Sponsorizarea a venit din partea unor parteneri din Germania şi a constat în echipamente medicale şi materiale, de care clinica avea mare nevoie, printre care mănuşi chirurgicale, dezinfectanţi, pansamente, perfuzoare, dar şi 30 de paturi care vor dota saloanele din clădirea nouă a Institutului.


Profesorul Marian Gaşpar, cel care a mijlocit cooperarea dintre Clinica de Chirurgie Cardiacă şi Klinikum Coburg şi Deutsch Rumanische, spune că urmează o a doua etapă a sponsorizării venite din Germania, în cadrul căreia se vor mai primi încă 50 de paturi, monitoare şi alte echipamente medicale.

Institutul de Boli Cardiovasculare are nevoie de astfel de echipamente pentru clădirea nouă, mai ales că numărul pacienţilor trataţi la Timişoara pe an ar putea crește cu aproximativ 50 %. „Pentru toată prietenia și ajutorul acordat le mulțumim și îi asigurăm de prețuirea noastră și de faptul că vor fi folosite pentru pacienții cardiovasculari ce au nevoie de ajutorul nostru”, a transmis Marian Gaşpar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.