Minicaptură de ţigări de contrabandă la Denta

Minicaptură de ţigări de contrabandă la Denta

2
DISTRIBUIȚI
<


p>tigari fast bancheta

Poliţiştii de frontieră au reuşit, ieri, să facă o minicaptură de ţigări de contrabandă. În jurul orelor 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Deta împreună lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timiş au  oprit la un filtru, la intrarea în localitatea Denta, un autoturism marca „Opel Vectra”.

La controlul autoturismului aparţinând lui Călin R., în vârstă de 32 de ani, au depistat ascunse pe corpul persoanei şi în interiorul autovehiculului ascunse în filtru de aer, filtru de polen şi în portbagaj, cantitatea de 487 pachete de ţigări mărcile „Fast”, „Marble” şi „Bond”, pentru care aceasta nu avea acte de provenienţă. Bărbatul a declarat că a cumpărat produsele de provenienţă sârbească cu scopul de   a-le comercializa în localităţi din  judeţul Timiş.

Bărbatului i s-a întocmit actele premergătoare pentru savârşirea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate, sau marcate necorespunzător peste  limita  de 40 de litri de alcool etilic şi deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

 

 

2 COMENTARII

  1. A dracu mama ei de matematica, Pai la 487 pachete avem 9740 tigarete. Nu mai este pe infractiune! Ce sa intelegem? Ori gaborii au facut un dosar penal degeaba, doar sa dea bine la statistica in care va solutia va fi NUP – deci abuz in serviciu – ori, draga Dragos Bota, ti-au aruncat o galusca si tu ai halit-o :))

  2. Cat mai tineti copilul ala manjit inca de pe vremea elicopterelor pe functia de sef de Ptf tot asa va fii. La fel si cu Slabu, mosul ala trebuia pensionat de mult, asta ca sa nu fie arestat!!!! Iar Axinia saracul e de pe alta planeta! Il fura aia , nici macar nu ii dau si lui ceva! Noroc ca ii mai da Uzum si cu Toma, aradenii lui! Ca altii…. Dar sigur ca prostul de Mirescu….habar nu are! Si daca ar avea, la cum si-a adus el tot neamul sa lucreze la ITPFT, nu mai se ia de astia. Cumpanasu le-a zis sa nu il puna sef pe micul gigolo oltean, dar el a fost pus dirtect de la Bucuresti de alt oltean idiot din Minister, Doru Dumitrescu. Doroiman stie…. Ca doar si pe el tot Doru l-a salvat cand Mirescu il trtecuse la verde! Dar mafia olteneasca lucreaza! Din ce si-a luat Narcis-sef de punct noua masina? Ghici ghicitoarea mea! Cred ca le sta comentariul in gat si dimineata vor mormai infundat pe coridoare, dar…stiu ca nimeni nu le face nimic. Atata doar ca acest comentariu nu va merge doar la ziar! Va mai ajunge pt documentare si verificari acolo unde trebuie!!!! Stati sa vedeti! Zilele urmatoare vor fii intrebati! Si Mirescu care se tot face ca nu vede ce e acolo!Cate articole ii trebuiesc lui ca sa schimbe oltenii si pe Slabu si Axinia?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.