Primul concurs de badminton pentru copii ”Shuttle Time” a reunit 200 de...

Primul concurs de badminton pentru copii ”Shuttle Time” a reunit 200 de participanți

0
DISTRIBUIȚI

badminton la final04_resize

Primul concurs de badminton pentru copii din programul de promovare ”Shuttle Time” a avut loc astăzi în sala Fundației Rudolf Walther din Timișoara. La competiție au participat 201 elevi de gimnaziu, din clasa I până în clasa a VIII-a, de la 14 școli.

Concursul a făcut parte din programul de promovare a badmintonului în școli ”Shuttle Time”, implementat de Federația Română de Badminton.


Toți copiii au primit diplome de participare, iar câștigătorii, cupe și medalii. Concursul a început la ora 9.00 dimineața și a durat până după orele prânzului. Elevii au participat la probe de simplu fete și băieți, pe categorii de vârstă, clasele I-II, III-IV, V-VI, respectiv VII-VIII. Organizatorii au fost mulțumiți de cum a ieșit prima acțiune din cadrul programului de promovare. ”Au venit mulți copii, toți și-au manifestat interesul să continue să se pregătească la badminton. Pentru noi, organizatorii, a fost puțin mai greu, dar suntem mulțumiți de cum a a ieșit”, ne-a declarat Amalia Olariu, profesoară la Școala Generală 24 și una dintre organizatoare.

La concurs au participat elevi de la Școala Generală nr. 1, 2, 24 din Timișoara, Școala Montessori Timișoara, Școala Generală din Giroc, Școala Generală din Chișoda, Școala Anișoara Odeanu din Lugoj, dar și elevi de gimnaziu de la Liceul cu predare în limba germană ”Nikolaus Lenau” și Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva”. Următoarele acțiuni din programul ”Shuttle Time” vor avea loc în iunie, septembrie și decembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.