Velcea știe miza meciului cu Târgu-Mureș: “Trebuie să le oferim timișorenilor o...

Velcea știe miza meciului cu Târgu-Mureș: “Trebuie să le oferim timișorenilor o promovare”

0
DISTRIBUIȚI

velcea03_resize

ACS Poli joacă luni cu FCM Târgu-Mureș într-un nou meci important în lupta pentru promovare, deoarece după acest meci elevii lui Vali Velcea vor sta două etape și vor urmări rezultatele contracandidatelor de la Corona Brașov și Damila Măciuca. Obiectivul trasat de antrenorul timișorenilor este de 9 puncte din cele trei meciuri rămase până la final.

În acest moment, lupta pentru promovare din Seria de Vest se dă între cele trei echipe.


Eșecul de la Pitești s-ar putea să-i coste scump pe cei de la Poli. Cu cele trei puncte din Trivale, bănățenii ar fi stat mult mai relaxați pe final de retur. ”Suntem obligați să obținem cele nouă puncte. Este un meci foarte important, mult mai important decât altele. Nu vrem să stăm la mâna rezultatelor, pentru că nu ar fi corect. Ar fi păcat de munca noastră de până acum, trebuie să le oferim timișorenilor o promovare. Târgu-Mureș are un antrenor care și-a început cariera în urmă cu puțin timp (n. Cristian Coroian) și își dorește să obțină rezultate. Cred că Târgu-Mureș a fost echipa cea mai dezavantajată de pauzele din retur, pentru că au stat timp de o lună fără să joace”, a declarat Vali Velcea. Formația din Târgu-Mureș are 28 de puncte și nu mai poate emite pretenții la promovare.

Pentru acest meci, Petrovic este suspendat dupa eliminarea din meciul cu FC Argeș. De asemenea, Enciu și Nanu sunt indisponibli din cauza accidentărilor. ”Nanu este o pierdere, într-adevăr a fost în formă, dar se poate spune că toată echipa a fost. Va trebui să îi suplinim absența”, a mai precizat Velcea. Antrenorul a vorbit și despre cartonașele luate uneori fără rost de elevii săi, despre care a spus că se contabilizează și se vor scădea din eventuala primă de promovare. Meciul cu Târgu-Mureș se va juca luni, de la ora 17.00, pe ”Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.