ASU Poli va juca în Liga a IV-a

ASU Poli va juca în Liga a IV-a

1
DISTRIBUIȚI

PAUL CODREA ASU

ASU Poli va evolua în sezonul viitor în Liga a IV-a după ce a fost invitată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Timiş în primul eşalon al Campionatului Judeţean. Astfel, echipa sprijinită de suporteri şi antrenată de Paul Codrea urca încă un eşalon în fotbalul românesc după ce anul trecut a fost înscrisă pentru prima dată în Liga a V-a.

ASU Poli a jucat an de an în Liga a VI-a înainte să fie sprijinită de suporterii din Commando Viola Ultra Curva Sud. Echipa Universităţii Politehnica promova an de an, dar nu era înscrisă în Liga a V-a deoarece echipa era gândită pentru recreerea studenţilor, nu pentru performanţă.


Anul trecut, suporterii au dorit ca echipa să fie în eşalonul al cincilea, iar ASU Poli a terminat pe locul 2 în Seria a III-a a Ligii a IV-a, în urma celor de la Progresul Racoviţa. Alb-violeţii au ajuns în Liga a IV-a deoarece s-au retras echipe. În eşalonul patru din Timiş participă 18 echipe, anul trecut promovând în Liga a III-a Mamma Mia Becicherecu Mic şi retrogradând Flacăra Timişoara, echipă cu viitor incert. Din participantele de anul trecut s-au retras Spartak Gottlob şi AC Belinţ, iar conform regulamentului, au fost invitate echipele care retrogradau din Liga a IV-a în a V-a, Avântul Bobda, FC Deta şi Real Dragşina. Dintre acestea, doar echipa din Dragşina a dorit să continue, iar ASU Poli a fost următoarea invitată, fiind echipa cu cel mai bun punctaj si golaveraj dintre cele de pe locul doi din cele trei serii. În caz că Flacăra Timişoara nu se va înscrie, Liga a IV-a Timiş va fi completată cu locul doi din Seria I, CS Giroc. Astfel, ASU Poli va evolua într-un eşalon superior, după cum şi-au dorit suporterii.

1 COMENTARIU

  1. MI-AS DORI DIN TOATA INIMA SA AVEM DOUA ESCHIPE IN LIGA 1 AMANDOUA ECHIPE SANT DIN BANAT EU UNUL MERG LA AMANDOUA ECHIPE SANT BANATEAN SI TIN CU ECHIPELE DIN BANAT SPER SA NU O LUAM PE URMELE LUI CLUJULUI U CLUJ CU CFR CLUJ CA TRAIM CU TOTI IN ACELASI ORAS HAI BANATU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.