Pivotul sârb Dragan Mrakic a ajuns la antrenamentele handbaliștilor alb-violeți

Pivotul sârb Dragan Mrakic a ajuns la antrenamentele handbaliștilor alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI

reunire lot handbal11_resize

CH Poli continuă pregătirea la Timişoara după ce cantonamentul de la Debrecen a fost anulat deoarece jucătorii străini nu obţinuseră viza în timp util. Pivotul sârb Dragan Mrakic a ajuns la Timişoara şi s-a alăturat echipei. De asemenea, la antrenamentele alb-violeţilor se află şi Adrian Rotaru, pivot de la Centrul Naţional de la Sighişoara.

După ce Federaţia Română de Handbal a permis ca în acest sezon să poată fi incluşi în lot cinci străini, cei de la CH Poli l-au readus şi pe pivotul Dragan Mrakic.


Sârbul a venit la Poli în 2005 şi a evoluat în Banat până în 2007, după care s-a transferat la Pandurii Târgu-Jiu. În toamna lui 2010, a revenit la Timişoara şi a mai bifat trei sezoane în alb-violet. Mrakic va împlini în decembrie 38 de ani. De asemenea, tot pentru postul de pivot, Constantin Ştefan îl testează zilele acestea pe Adrian Rotaru, jucător de la Centrul Naţional de Excelenţă de la Sighişoara. Rotaru este născut în 1994 şi a împlinit 19 ani, iar sezonul trecut a evoluat la echipa Sighişoarei în Divizia A, seria B.

Federaţia a schimbat regulile pentru jocurile din prima fază a play-off-ului. Astfel, dacă iniţial s-a stabilit că primele şase clasate se împerechează astfel, locul 1 cu 4, 2 cu 5 şi 3 cu 6, FRH a modificat perechile similar sistemului de la baschet şi volei. Astfel, locul 1 după sezonul regulat va juca cu locu 6, locul 2 cu locul 5 şi locul 3 cu locul 4. Primul meci se va juca pe terenul celei mai slab clasate echipe, iar apoi pe terenul celei mai bine clasate. Dacă va fi egalitate după cele două confruntări, se va mai juca un meci pe terenul echipei mai bine clasate. Cele trei câştigătoare jor juca apoi fiecare cu fiecare, tur-retur, pentru a se stabili campioana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.