BC Timba, un nou căpitan din acest sezon

BC Timba, un nou căpitan din acest sezon

0
DISTRIBUIȚI

denham.brown

BC Timba va avea un nou căpitan sezonul acesta în persoana lui Denham Brown, jucătorul cu cea mai mare experienţă la nivel internaţional. Canadianul de 30 de ani a fost numit căpitan de către antrenorii Bogdan Murărescu şi de noul secund Vali Olariu.

Denham Brown preia astfel banderola „urşilor” de la Petru Czmor, cel mai experimentat jucător român al galben-negrilor. Brown a venit iarna trecută la Timba şi a fost prezentat cu mândrie de conducere şi staff-ul tehnic drept „jucătorul cu cel mai mare CV baschetbalistic” care vine să joace în România.


După sezonul încheiat de Timba pe locul 12, Bogdan Murărescu a dorit să îi păstreze pe Jordan Glynn, Jermont Horton şi Denham Brown, însă până la urmă doar canadianul a rămas. Antrenorul principal al Timbei consideră că Brown va avea un impact pozitiv asupra tuturor jucătorilor. „Eu am mare încredere în el, este un jucător cu experienţă, care cunoaşte deja campionatul nostru. Va avea un impact pozitiv asupra colectivului. Cred ca este o provocare şi pentru el”, a declarat Bogdan Murărescu despre noul căpitan. Brown este născut în Toronto şi a jucat în 2006 în presezonul NBA pentru Seattle Supersonics, dar nu a rămas la echipa de pe Coasta de Vest. De asemenea, jucătorul a fost în primul „5” al ţării sale la Campionatul Mondial din Turcia din 2010. Şi acum, Brown a fost în lotul lărgit al Canadei, dar nu a fost reţinut în lotul de bază pentru preliminariile pentru urmptorul campionat mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.