Primarul care se laudă pe bani publici: broșură cu realizările din primul...

Primarul care se laudă pe bani publici: broșură cu realizările din primul an de mandat

1
DISTRIBUIȚI

bani pp

În timp ce unii primari uită să-şi publice raportul de activitate, Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoşani, face un spectacol din această obligaţie. Pe motiv că oamenii aşteaptă să vadă care sunt realizările sale, primarul vrea să tipărească o broşură cu raportul primului său an de activitate, pe care să o distribuie gratuit cetăţenilor. Şi nu oricum, ci cu bani de la bugetul local, informează digi24.ro.


Costul estimativ al broșurilor este de 30.000 de lei. Oamenii vor primi în cutiile poștale raportul structurat pe mai multe secțiuni, editat în 30.000 de exemplare, fiecare a câte 32 de pagini.

Edilul susține că a îndeplinit aproape un sfert din promisiunile din mandat. Însa, în raport, la capitolul „Realizări”, a trecut și lucruri pe care nu le-a făcut, cum ar fi: combaterea corupției, crearea de noi locuri de muncă, rezolvarea problemei câinilor comunitari, informatizarea serviciilor primăriei sau construirea de locuințe pentru tineri. În ceea ce priveste „Proiectele majore”, edilul a bifat Parcul de Agrement Cornişa (proiect pe care l-a contestat în campania electorala), finalizarea amenajărilor la Centrul Vechi și realizarea lucrărilor de infrastructură rutieră, dar și relații comerciale și diplomatice cu diverse oraşe. Primarul a precizat că va organiza o licitație pentru a desemna firma care se va ocupa de tipărirea celor 30.000 de mii de exemplare.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.