Cursă ca în filme: un bărbat a aruncat din Mercedes ţigări de...

Cursă ca în filme: un bărbat a aruncat din Mercedes ţigări de contrabandă la vederea Poliţiei. Valoarea mărfii ilegale FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-877121035">

tigari deta (5)

Un bărbat a pus pe jar poliţiştii aseară, provocând-i la o cursă ca-n filme, în timpul unei acţiuni de supraveghere în zona localităţii timişene Deta. Pe drumul care duce spre Deta, dinspre punctul de trecere a frontierei Moraviţa au observat un Mercedes A-Klasse care a făcut brusc cale-ntoarscă. Şoferul a tras de volan şi a întors la vederea echipajului. ”Imediat poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind găsit abandonat la marginea localităţii Deta. În jurul autovehiculului, pe o rază de 50 metri, au fost descoperiţi 11 saci de folie neagră plini cu tigări. Sacii au fost ridicaţi şi transportaţi la sediul SPF Deta pentru verificări. Astfel, au fost inventariate 7.650 pachete de ţigări mărcile „Marble” şi „Trocadero”, fără marcaj de  provenienţă, în valoare de aproximativ 76.500 lei”, a declarat Mihaela Leș, ofițer de presă al Poliției de Frontieră Timiș.

Oamenii legii au reușit să îl identifice și pe șofer, care azi a fost dus la audieri. Poliția de frontieră face cercetări pemtru a-i găsi și pe ceilalți membri ai rețelei din care face parte contrabandistul.

2 COMENTARII

  1. Membrii retelei sunt in Punctul de trecere a frontierei! Doar nu a trecut in zbor masina! Verificati camerele video! Dar are cineva interes? Seful ITPF Timisoara a „muncit” pentru a pune un severinean ca si el acolo sef!!!! Ca sa fure mai bine! Si seful de sector doarme in izmene pe acolo! Il pupa in cur pe seful sau de la Timisoara, ii pupa mana ca nu l-a mai schimbat cu controlul „cu misiune dirijata” de la Bucuresti prin care s-a scapat doar de fostul sef de punct care era incomod prin independenta sa si nesupunerea fata de noul sef politic al I.T.P.F. Timisoara. Nu trece nimeni pe acolo fara vama si politia de frontiera! In plus Mercedesul de acest tip, seria „A” e tipic pt transport ilegal de tigari. Mai au vreo 3 bucati retinute in vama din acest model! Nu e alta „retea” pt un rahat de Mercedes A 160! Sa fim seriosi! Si inca ceva! Nu fiti naivi! Politia a prins o masina! Dar au fost cel putin 10-12!!!!!!!!!!!!!! Dar nu mai conteaza, nu e nicio nouitate! Nu inteleg de ce mai scieti asemenea articole! Acestea nu sunt „stiri” ci fapte zilnice, uzuale de cateva luni din nou in Moravita!!!!

  2. Mai Neboisa,mai, ce veri tu sa spui ca trec tigarete prin vama Moravita?? Du-te mai de aici poate n-ai auzit de exigentul FURCEA !!!
    Esti un frustrat care nu accepta faptul ca pe acolo nu mai trec tigari ….
    De fapt cu noul management nu mai trec tigari pe niciunde!
    In oras sunt doar tigari din Ukraina….!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.