Piesă nouă: Kamelia e “bolnavă cu muzica” VIDEO

Piesă nouă: Kamelia e “bolnavă cu muzica” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

kamelia

După ce recent a împlinit 27 de ani, Kamelia, a lansat o piesă nouă, de această dată alături de Alan şi Kepa, melodia “Bolnav cu muzica” fiind primită cu mult entuziasm de fanii artistei.

Alan & Kepa au avut un an plin, cu doua lansări de videoclip pentru piesele Gagici Grămadă feat Maximilian & Oldschool şi Nimeni nu te scapă, dar şi lansarea single-urile Nu dăm înapoi şi Certitudini.


Vara aceasta Kamelia a mai avut o colaborare, tot în sfera hip-hop, cu artistul Vescan. “Piesa mea preferată” devenit instantaneu hit, şi în doar 4 săptămâni de la lansare a atins patru milioane de vizualizări.Din mix-ul de talente nu lipseşte nici George Hora, care semnează masterul şi aranjamentul muzical, dar a contribuit şi la text alături de Alan, Kepa şi Kamelia. Beat-ul noului single poartă semnătura lui Span. Kamelia s-a lansat în muzică în anul 2009 când a colaborat cu Puya la piesele “Change” şi “VIP”. Au urmat apoi zeci de piese spre bucuria fanilor din toată ţara, printre care şi hit-urile “Prima Oară” şi “Vara Rece“, aceasta din urmă fiind realizată alături de Eli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.