Consiliul Judeţean Timiş va avea o nouă comisie. De ce a...

Consiliul Judeţean Timiş va avea o nouă comisie. De ce a devenit subiect de contre între preşedintele Titu Bojin şi vicele Marian Vasile

0
DISTRIBUIȚI

cjt04

Contre între preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin şi vicepreşedintele instituţiei, liberalul Marian Vasile. Dacă în ultimul plen din anul 2013 Vasile i-a reproşat lui Bojin că el nu este filmat suficient de camera instituţiei care înregistrează plenurile, la debutul acesti săptămâni, Vasile i-a făcut lui Bojin o solicitare care i-a dat preşedintelui mari bătăi de cap. Consilierul PDL Tiberiu Lelescu a solicitat înfiinţarea unei comisii speciale pentru Agricultură.

Înainte ca liderul CJT să supună la vot propunerea pedelistului, vicepreşedintele Vasile a atenţionat că este nevoie ca mai întâi să se voteze oportunitatea înfiinţării unei astfel de comisii.


„Cine, cine poate fi mai în măsură decât noi să stabilească dacă noi avem nevoie de această comisie?”, a replicat Bojin exasperat de insistenţa vicelui. În final, propunerea PDL a fost supusă la vot şi a trecut cu 28 de voturi pentru. „În mod normal se înfiinţează comisia şi până în luna februarie vă rog să veniţi cu propunerile”, a lămurit Bojin. Decizia de a se înfiinţa comisia a fost motivată prin faptul că în urma descentralizării mai multe instituţii care se ocupă de agricultură vor trece în subordinea consiliului judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.