Ascultă „Stai jos”, piesa tribut pentru campioana României la rugby, RCM Timişoara,...

Ascultă „Stai jos”, piesa tribut pentru campioana României la rugby, RCM Timişoara, semnată Mike F VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

mikef

Muzicianul timişorean Mike F  a lansat o nouă piesă care se vrea un tribut pentru echipa de rugby RCM UVT Timişoara, melodie cu care sportivii intră pe teren.

„În timp ce filmam clipul melodiei «Stai calm» l-am întâlnit pe Alexandru Țăruș în una din locaţiile clipului. El mă ştia şi mi-a propus să fac o piesă dedicată echipei.


Mi s-a părut o idee faină şi a doua zi deja discutam despre realizare. Piesa a fost deja difuzată la primul lor meci, sâmbăta trecută, au intrat fain pe ea cu coregrafie, iar acum e lansarea ei oficială pe internet. Nu e un imn, e o piesă tribut pentru echipa de rugby, campioana naţională doi ani la rând“, ne-a declarat Mike F.

Melodia va putea fi ascultată și joi seara, la primul meci pe care RCM îl va disputa pe stadionul „Dan Păltinișanu”, în nocturnă, de la ora 20.00, cu Farul Constanța. Melodia are versurile lui Mike F, instrumentalul realizat de Doban Lucian şi aranjamentul – Mike F cu Adrian Faur. Pe refren pot fi auzite vocile rugbyștilor de la RCM Timișoara.

Mike F a debutat oficial în anul 1999, sub numele de Frătziman, pe o compilaţie de hip-hop, iar patru ani mai târziu a pus bazele formaţiei M.A.A.T. (Mişcare Anticomercială Atribuită Timişoarei). A renunţat la acest proiect din cauza concepţiilor diferite pe care le avea faţă de ceilalţi colegi, iar în 2005 şi-a lansat primul album solo, “Proteste Prohibite”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.