Serviciul de Ambulanță al Județului Timiș, cel mai bun din țară. Ce...

Serviciul de Ambulanță al Județului Timiș, cel mai bun din țară. Ce concurs important a câștigat

1
DISTRIBUIȚI

securedownload

Serviciului de Ambulanță al Județului Timiș a obținut locul întâi la o competiție națională. Este vorba despre cea de-a cincea ediție a Concursului Național de Ambulanțe de Urgență din România, ce a avut loc între 11 și 15 iunie în stațiunea Mamaia.

În cadrul festivității de premiere ce a avut loc vinerea trecută, cele mai bune echipaje de urgență la cele două probe ale concursului, de tip B2 cu asistent și ambulanțier, și de tip C2 cu ambulanțier, doctor și asistent, au fost cele din județul Timiș.


Echipajele au trebuit să intervină în cazul unui înec, dar și într-o traumă, cazurile reale fiind simulate pe manechine.

Leonida Iancu, directorul Serviciului de Ambulanță Timiș, a precizat, astăzi, că la fiecare ediție a concursului la care au participat, echipajele din județul nostru s-au situat pe podium, dar de data aceasta s-a întâmplat ceva cu totul și cu totul deosebit. „De data aceasta, ne-am întrecut pe noi înșine, și asta pentru că am obținut locul întâi la ambele probe, și la resuscitare, și la politraumă, la o diferență mare de locul doi. Asta înseamnă că suntem pregătiți să intervenim și în viața de zi cu zi, să salvăm vieți”, a explicat Leonida Iancu.

În total, la Concursul Național de Ambulanțe de Urgență din România au participat 25 de echipaje de urgență.

1 COMENTARIU

  1. sigur,bravo cel mai bun din tara……….la concurs,insa in realitate ce-l mai prost organizat si si cei mai indiferenti fata de un accident,unde ajung cu intirzierii mari(la o distanta de 4 km le-a trebuit 25 min) dar cel mai rau nepregatiti atit in privinta echipamentelor cit si profesional!!!!!!eu am patito pe propria piele,se certau la ce spital sa ma duca dupa accident(15-10-2006)!!!!!rusine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.