Tăriceanu spune că Băsescu nu se poate „deroba” de fratele său, dar...

Tăriceanu spune că Băsescu nu se poate „deroba” de fratele său, dar nu pledează pentru suspendare

0
DISTRIBUIȚI

tariceanuPreşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că Traian Băsescu nu se poate „deroba” de fratele său şi să arunce atenţia publică în altă parte, menţionând însă că nu pledează pentru o procedură de suspendare a şefului statului, ci pentru clarificarea cazului M.Băsescu-Bercea, scrie Mediafax.

Tăriceanu a fost întrebat ce rost mai are o analiză a comisiilor parlamentare, în condiţiile în care preşedintele Traian Băsescu a afirmat că nu a primit vreo informare legată de fratele său. „Cred că preşedintele se contrazice.


Acum câteva zile a afirmat public că ştia de un an şi că l-a sfătuit pe fratele său ce să facă. Sunt indicaţii publice, sunt indicii publice, informaţii potrivit cărora încă din anul 2011 activităţile şi relaţiile fratelui preşedintelui cu lumea interlopă privind mituirea au fost anchetate, procurorul de caz s-a trezit cu dosarul luat şi sigur că toate aceste lucruri trebuiesc lămurite şi probabil că dacă şi comisia va hotărî va putea să-l invite inclusiv pe preşedinte la Parlament să dea lămuriri suplimentare”, a afirmat Tăriceanu. El a menţionat că şeful statului ar putea fi invitat la Comisia de apărare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.