Banii pentru spitalul de copii şi lecţia de manipulare politicianistă

Banii pentru spitalul de copii şi lecţia de manipulare politicianistă

2
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Săptămâna trecută vă scriam despre degetul mijlociu arătat din jeep. Da, vorbeam despre panourile RATT şi despre câinii vagabonzi. Am scris degeaba cum nu mă îndoiesc că o fac şi acum. Şi totuşi!

În ultima vreme, subiectul finanţării pentru spitalul de copii mă oboseşte. Am făcut o ştire. Negru pe alb. Facturile de la executant merg la primărie, apoi la DSP, apoi la ministerul Sănătăţii şi apoi banii decontaţi sunt viraţi către DSP, cu destinaţia finală Primăria Timişoara.


Dacă îi explici unui copil de grădiniţă cu nişte creioane înţelege schema asta. Şi totuşi, deşi primăria nu a făcut niciun decont de când guvernul a anunţat că banii sunt disponibili, primarul Nicolae Robu acreditează aceeaşi idee obositoare. Banii nu sunt în conturile DSP.

Si vai, furtunile apar când Pressalert.ro scrie că banii au venit. Pai, domnule primar!!! Aţi făcut deconturi din banii alocaţi de consiliul local fiindcă ceilalţi nu erau disponibili! Acum sunt!

Şi tot la fel de negru pe alb, cu toată stima, logica asta este ca şi cum aţi lua la palme un copil de a creşă că nu a luat premiul I la şcoală!!!

Ştiţi că de obsesii omul se scutură greu. Aş vrea la fel de multă indignare şi faţă de câinii vagabonzi de pe străzi, adică să îi strângem, şi faţă de faptul că toată vara am avut ţânţari, că desigur licitaţia nu s-a făcut, şi aşa mai departe. Adică, pe scurt, faţă de chestiuni care ţin de primărie.

2 COMENTARII

  1. Cred ca tu palmuiesti copiii de cresa pentru ca nu stiu sa citească!! Tu te iei de tantari si de câini, cand pasesti sau circuli cu ce circuli pe niște sosele de care Timișoara s-a lipsit atâta amar de vreme.. Tu te iei de câini..:))) Vezi ca-ti vinzi sufletul diavolului tu si ineptul ăla al tau de patron..tu care urli sub stindardul sinceritatii si al obiectivitatii! Tu, fata, da’ de ce naiba nu scrii tu de consiliul local si podul de la Albina? Ca eu fac naveta de la Cheveres in fiecare zi si pierd timp pretios la semafor.. Lasa tantarii si vrajeala!! Păcat de tine ca scrii binisor, doar ca mult contează CE scrii!

  2. Multumim Loredana, ne consoleaza gandul ca daca nu avem politicieni profesionisti avem ziaristi care incearca sa le aduca aminte de ce au fost alesi si care este rolul lor in societate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.