Marcel Mihoc, secretarul executiv al PSD Timiș, și-a dat demisia din partid....

Marcel Mihoc, secretarul executiv al PSD Timiș, și-a dat demisia din partid. Ce spune Titu Bojin

9
DISTRIBUIȚI

marcel mihoc in rosu 2

Marcel Mihoc, secretarul executiv al PSD Timiș, și-a dat demisia din partid, astăzi. Mai mulți lideri PSD au confirmat faptul că Mihoc a anunțat de câteva zile că-și va da demisia din cauza lui Bojin și a amenințat că dacă își va da demisia va depune plângeri penale împotriva vicepreședintelui CJT Călin Dobra și împotriva președintelui Titu Bojin.

„Am luat cea mai grea decizie din cariera mea politică. Am ales să părăsesc grupul consilierilor județeni PSD și să-mi continui activitatea de pe poziția de independent. Pentru că suntem în toiul campaniei electorale, nu doresc să agit apele mai tare decât este cazul și prin urmare nu îmi voi motiva pentru moment decizia. În cadrul alegerilor interne ale PSD din 2011 l-am susținut pe Victor Ponta, spre deosebire de mulți alți colegi de partid care ocupă acum funcții și care au făcut joc la două capete, pentru ca, ulterior, să se declare mari susținători ai variantei câștigătoare”, a declarat Mihoc, citat de debanat.ro.

Marcel Mihoc va rămâne consilier județean independent și a promis că după alegeri va organiza o conferință de presă pentru explica motivele care l-au determinat să facă acest pas.

Șeful PSD Timiș, Titu Bojin, a spus că „nu știu să-și fi dat demisia, deocamdată sunt numai povești și zvonuri, eu nu știu nimic concret.


Cu o oră mai devreme a fost la mine în birou, am stat la povești. Fiecare își conduce cum dorește viața, își stabilește prioritățile. E treaba lui dacă nu se poate regăsi. Eu sper totuși să nu plece, cu toate că și dacă ar pleca am avea majoritate în CJT. Sper să țină cont de primari și de toți membrii care au nevoie de el în PSD”. Legat de presupusa ceartă a lui Mihoc cu el și Călin Dobra, șeful CJT a spus că „o asemenea discuție n-a avut loc”.

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș a confirmat plecarea lui Marcel Mihoc și ne-a declarat că „este adevărat că domnul Mihoc și-a depus demisia la partid, am luat act de decizia sa. Orice plecare este o pierdere, dar n-aș putea comenta motivele care l-au determinat să facă acest gest”.

Pesedistul Călin Dobra, vicepreședinte al CJT, ne-a spus că „nu este un lucru binevenit, mai ales că suntem în campanie. E un om cu vechime în partid. A făcut lucruri bune și mai puțin bune în partid, căci nimeni nu este perfect. Dar fiecare își asumă deciziile pe care le ia. Nu am avut nicio discuție în contradictoriu cu el. Din punctul meu de vedere, singurele divergențe au fost atunci când am candidat amândoi pentru funcția de vicepreședinte CJT. Nu mi-a reproșat nimic în ultima perioadă. Domnului Bojin nu cred că i-a reproșat ceva. Cred, pentru că nu am participat la discuțiile lor”.

9 COMENTARII

  1. Se aude tot mai clar zornait de catuse.Pentru cine or fi,oare? Titule, te simti? Sau esti tot nesimtit! Ma intreb cat la suta djn cea ce ai ciripit tu la Parchet saptamana trecuta a fost folosit contra lu Tata Socru?

  2. MARCEL MIHOC , UN BIHOREAN .
    CONSILIER JUDETEAN INDEPENDENT . HOTĂRÂRE GREA DAR BINE CHIBZUITĂ. CRED CĂ FOSTII COLEGI DIN P.S.D. REGRETĂ PLECAREA DIN PARTID AL BIHOREANULUI MARCEL MIHOC .DAR NOII P.S.D. ei O SAVUREAZĂ.OARE FOSTII COLEGI DE PARTID A LUI MARCEL SÂNT MULTUMITI CÂND VĂD CU CE IA PUPAT DOMNU TITU PE NOII VENITI IN P.S.D. RESPECTIV PT.UNII FUNCTII DE DIRECTORI PT.ALTUL FUNCTIE DE VICEPRESEDITE FARA ATRIBUTII.UN LUCRU ESTE CLAR IN RINDUL COLEGILOR CONSILIERI DIN P.S.D.NU SINT OAMENI CARE SA FIE PUPATI CU ASTFEL DE FUNCTII . RECOMANDAREA AR FI SA ÎI TINETI LA DISTANTA PE CEI PUPATI DE DOMNU TITU CA ALTFEL NU O SA MAI AVETI LOC DE EI

    • Oare pupaciosul domn Titu cu ce pupa pe consilierii p.s.d ca sa îi împace pentru ca nu le este usor sa vada cum niste venetici au fost corupti cu niste functii ,iar oamenii din psd care au muncit sînt puşi la colt.Se pare ca nu stiu care a fost intelegerea cu slugarnicul Zamfir .Ei sa stiti ca i sa garantat un loc eligibil pentru Senat.Sa speram ca este o simpla promisiune in stil psd.Mai exista o varianta care se poate anticipa domnul Zamfir are o experienta vasta întrale muncii de secretar de depou pardon partid.Sa nu fiu rautacios nu îl putem uita pe domnul fost liberal Bologa care prin experinta vasta in functia de consilier prin trecerea la psd are securizata finantarea din banul public pentru sportul preferat.Oare acesti opurtunisti nu pot fi pusi la colt de catre Consilierii psd asa cum sint ei pusi la colt de catre Don Titu .Daca nu o vor face isi merita soarta!!

  3. Vine si al lui Caprariu rand ca prea multe a facut sper sa l salte cu mascatii ,ca sa vada cum se poate distruge imaginea ca altceva nu are . Un lingau politic putred pe dinauntru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.