Cei mai buni studenți din Timișoara, recompensați pentru eforturile depuse. Ce surpriză...

Cei mai buni studenți din Timișoara, recompensați pentru eforturile depuse. Ce surpriză le-a făcut primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

Studenții și tinerii cercetători din Timișoara, care au obținut rezultate excepționale, au fost recompensați pentru eforturile depuse, aseară, în cadrul evenimentului „Student Eminent”, care a avut loc la Universitatea Politehnica. 40 de studenți și doctoranzi, care învață în cele patru universități de stat și cele două private, au fost premiați cu câte o diplomă, niște cărți și un premiu în bani în valoare de 600 de lei oferit de Nicolae Robu din partea Primăriei Timișoara.

Manifestarea a fost organizată de către Asociația „Orizonturi Universitare”, Consiliul Local Timișoara și Filiala Timișoara a Academiei Române.


Prezent la eveniment, Ion Păun Otiman, președintele Filialei Timișoara a Academiei Române, și-a arătat nemulțumirea cu privire la faptul că „elitele universitare nu sunt încurajate să rămână în țara noastră. Toate țările dezvoltate economic susțin formarea elitelor”. Nu a lipsit de la manifestare și primarul Nicolae Robu, care a lăudat Timișoara ca fiind „un loc în care chiar se face performanță, vă oferă posibilitatea de a vă realiza. Firme serioase vin la Timișoara în primul rând pentru că orașul le oferă specialiști bine pregătiți, aici nu veți avea probleme în a vă găsi un loc de muncă”.

Pe lângă cei 40 de studenți și tineri cercetători premiați, Bogdan Barcan, student în anul doi la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara, a obținut diploma și premiul „Ion Țiriac”. Tânărul a reușit o performanță remarcabilă în acest an, fiind campion european la juniori – Karate, proba Kumite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.