Seară de vis pentru fanii rock-ului clasic alături de Cristi Minculescu şi...

Seară de vis pentru fanii rock-ului clasic alături de Cristi Minculescu şi Iris la Timişoara FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1760737730">

concertiris (90) [1280x768]Legendara trupă Iris a revenit în oraşul nostru, în cadrul turneului naţional „Din nou împreună”, recital care a prilejuit spectatorilor aflaţi în Sala Capitol o trecere în revistă a principalelor hituri ale formaţiei şi bineînţeles o mult – aşteptată întâlnire cu Cristi Minculescu, care a revenit în „echipă“ după trei ani de absenţă.

Turneul „Din nou împreună“ a debutat în 18 septembrie la Piteşti şi după „episodul“ din Timişoara va continua într-o sumedenie de oraşe din ţara noastră şi la Chişinău. Evenimentul a debutat puţin după ora 19, în aplauzele sincere ale publicului şi rând pe rând membrii trupei au „scos“ de la naftalină hituri din vasta carieră a trupei formate în 1976. Pe la „Şcoala de rock Iris”, aşa cum a fost supranumită, s-au perindat de-a lungul anilor circa 15 instrumentişti şi vocalişti, printre care se numără Florin Ochescu, Dan Bitman şi Sorin Chifiriuc.

La Timişoara, „băieţii“ au reuşit să demonstreze că rock-ul clasic abordat de îndrăgiţii muzicieni are parte de succes, iar printre spectatori s-au aflat alături de mulţi nostalgici şi o serie de tineri. Evident, din repertoriu n-a lipsit clasicul „Bună seara, prieteni“ sau momentele în care, la îndemnul lui Cristi Minculescu, spectatorii şi-au scos celularele (pe post de brichete) şi au fredonat baladele trupei. După recital, câţiva norocoşi au avut parte de o întâlnire cu Cristi Minculescu şi Iris, aceştia fiind aleşi în urma unei trageri la sorţi în rândul celor care au achiziţionat biletele pentru acest spectacol.

Nelipsitul bis a prilejuit printre altele şi superba „Dacă noi nu vom mai fi, vă veţi aminti, că a fost odată Iris“, iar la final băieţii au făcut plecăciunile de rigoare în faţa publicului pe acordurile piesei „Mereu împreună“, inclusă pe albumul „12 porţi“. Piesa, care a fost cântată de altfel şi în timpul recitalului, a fost fredonată la unison de fanii trupei, mai ales datorită mesajului ei „Ie, ie, ieoo, ie ie ieoo, ie ie ieoo / Nimic nu ne mai desparte ­­­/ Ie, ie, ieoo, ie ie ieoo, ie ie ieoo / Nimic nu ne mai desparte, mai departe…“

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.