Proiect CLT: plata parcării s-ar putea face şi cu tichete, în...

Proiect CLT: plata parcării s-ar putea face şi cu tichete, în Timişoara. Unde ar urma să se vândă și cine se opune proiectului

2
DISTRIBUIȚI

timpark01_resize

Un vechi proiect de Consiliu Local, despre care se discuta încă de la finele anului trecut va ajunge pe masa aleşilor la următorul plen. Atfel, dacă proiectul va deveni HCL, utilizatorii Timpark vor avea posibilitatea de a achita parcarea cu tichete. Vă reamintim că în urbea de pe Bega taxa aferentă staţionării în locurile gestionate de Timpark poate fi achitată cu sms, bip sau prin achiziţionarea de abonamente. Există de altfel şi trei zone de parcare cu tarife diferite, delimitate prin culorile roşu, galben şi albastru, în funcţie de localizarea geografică în raport cu zona centrală.

Concret, prin noul HCL care ar putea fi adoptat, ar putea dispărea una din marile probleme de care se plâng utilizatorii Timpark.


Nu puţini dintre aceştia susţin că uită să de bip la sosire sau la venire şi că ar fi normal să poată achita contravaloarea serviciului cu tichete. Consilierul local Alfred Simonis, iniţiatorul proiectului, susţine şi el că procedura sus amintită ar fi mai uşoară şi pentru turiştii străini care vizitează oraşul nostru.

referat timpark

De cealaltă parte a baricadei, primarul Nicolae Robu a refuzat în repetate rânduri să susţină introducerea opţiunii de plată cu tichet, motivând că în toate ţările civilizate oamenii plătesc cu telefonul şi că metoda impusă de el se leagă de o viziune coerentă de dezvoltare. Conform proiectului postat pe site-ul primăriei, plata prin tichete ar fi reglementată după cum se poate citi mai jos.

Tichete parcare

2 COMENTARII

  1. Sistemul functioneaza bine asa, nu auzit de reclamatii sau plangeri cu subiectul „nu stiu de unde sa-mi iau bilet de parcare”.

    Asta e asa…hai sa am activitate…

  2. Si persoanele mai varstnice care nu stiu trimite sms…? Ca nu toti cetatenii din oras stiu sa trimita sms… Parintii mei, in varsta de 65 ani, folosesc telefonul doar pentru a da telefoane iar eu uneori uit sa dau al doilea sms, pt prelungire. De ce Robul se incapataneaza? Ce il doare pe el daca sunt si tichete puse in vanzare? A descoperit recent si el ,,smart-fonul,, si vrea sa ne demonstreze la toti acest lucru?

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/01/proiect-clt-plata-parcarii-s-ar-putea-face-si-cu-tichete-timisoara-unde-ar-urma-sa-se-vanda-si-cine-se-opune-proiectului/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.