Droguri descoperite în vama Moravița. Despre ce este vorba

Droguri descoperite în vama Moravița. Despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

vama stamora moravita mic  p

Poliţiştii de frontieră de la Moravița, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit şi confiscat substanțe interzise pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în ţară. Este vorba de 90 comprimate Bromazepam şi Bensedin, substanţe aflate sub control naţional.

Descoperirea a avut loc ieri, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a intra în ţară o persoană de sex masculin, P.


Goran, în vârstă de 40 de ani, cetăţean canadian, pasager într-un microbuz înmatriculat în Serbia. În urma controlului efectuat asupra bagajelor pasagerului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, 30 comprimate Bromazepam şi 60 comprimate Bensedin, acestea fiind substanţe aflate sub control naţional, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Comprimatele au fost reţinute de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.