Seară post-lăutărească cu Vali Crăciunescu, nebunul frumos al showbiz-ului românesc, la Timişoara...

Seară post-lăutărească cu Vali Crăciunescu, nebunul frumos al showbiz-ului românesc, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

valicraciunescu

Vali Crăciunescu va susţine un concert extraordinar la Timişoara, alături de Adrian Măciucă şi Dan Blueman, într-un eveniment care poartă numele de „Seară post – lăutărească“, care va avea loc astăzi 7 aprilie, de la ora 21.00, La Căpiţe.

Poreclit de presă „nebunul frumos al showbiz-ului românesc“, Vali Crăciunescu amestecă piese din muzica lătărească cu cea rock, în playlist-ul lui regăsindu-se piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminică, Romica Puceanu, Gabi Luncă, Gheorghe Dinică, Dan Spătaru, Queen, Metallica, AC/DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles sau Frank Sinatra.


Vali Crăciunescu este artistul care datorită umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate și pasiune, trece rampa și se face ușor iubit de public.A cântat în decursul vremii în mai multe trupe cum ar fi Karma (folk), Floare Albastră (rock progresiv), Spitalul de Urgență (rock), Blue Sound Chicago (Blues, soul, rock), a participat la înregistrări și/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix a jucat în filme, cea mai importantă apariție fiind în lung metrajul „Margot”.

Pe parcursul serii se vor cânta piese de pe albumul „Shoc – Vali Crăciunescu” și melodii din noul album „De of şi aoleu! Spritz must go on!“, ce va fi lansat în viitorul apropiat. Biletele de intrare pentru acest concert costă 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.