Weekend cu adrenalină, la Timişoara Paramotor Open 2016. Ce operațiuni inedite vor...

Weekend cu adrenalină, la Timişoara Paramotor Open 2016. Ce operațiuni inedite vor avea loc

0
DISTRIBUIȚI

paramotor timisoara 2016

Weekend cu adrenalină la Timişoara unde va avea loc Timişoara Paramotor Open 2016, eveniment realizat de Formaţiunea de Intervenţie Rapidă “SALVO” din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Secţia de Paramotor a C.S. Universitatea de Vest din Timişoara, în perioada 20 – 22 mai.

Care va fi programul Timişoara Paramotor Open 2016

Din program nu vor lipsi un concurs aeronautic de aeronave ultrauşoare – clasa motoparapantă, o amplă acţiune de cercetare/căutare/salvare cu sprijin aerian, a persoanelor aflate în situaţii de urgenţă.


O operațiune amplă va avea loc duminică între orele 8.00 – 12.00, când va fi organizată o simulare de cercetare/căutare/salvare a persoanelor aflate în situaţii de urgenţă, având ca scop armonizarea activităţilor partenerilor implicaţi în acţiune, viteza de reacţie a partenerilor publici şi privaţi aflaţi pe raza judeţului Timiş, precum şi cea a voluntarilor care doresc să acorde sprijin în astfel de situaţii.

„În urma solicitării organelor abilitate, se va organiza operaţiunea de cercetare/căutare/salvare cu sprijin aerian, a persoanelor aflate în situaţii de urgenţă. Zona de căutare stabilită de specialişti cuprinde albia râului Timiş, pe o distanţă de 10 km, pădurea din proximitatea comunei Giroc (aprox. 20 Km²) şi terenurile agricole din vecinătate. Locul de întâlnire va fi pe albia râului Timiş, după dig şi pădurea Giroc, la ora 7.00”, a informat Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.