Protest anunțat, astăzi, în centrul Timișoarei împotriva „Parlamentului murdar”. Vezi de ce...

Protest anunțat, astăzi, în centrul Timișoarei împotriva „Parlamentului murdar”. Vezi de ce se vrea ieșirea în stradă

0
DISTRIBUIȚI

proteste colectiv tm (6)

”Nu mai tolerăm nesimțirea voatră! În noiembrie veți rămâne acasă” – acesta e mesajul cu care, pe Facebook, e promovată o acțiune de protest care va avea loc azi, joi, 23 iunie, de la ora 18.00, în Piața Victoriei din Timișoara. Organizatorii anunță: ”joi, la ora 6, ne strângem la o plimbare în piața Victoriei”.


Inițiatorul este Sergiu Spătan, profesor de filosofie.

”Ne arătăm solidari împotriva unui Parlament murdar, care votează legi profund corupte și își protejează membrii penali. Stabilim împreună un plan prin care să conștientizăm cetățenii că în toamnă mulți dintre actualii membri ai Parlamentului NU MAI TREBUIE VOTAȚI. Ține de noi să luăm atitudine față de acțiunile Parlamentului și să cerem odată pentru totdeauna REFORMA PARTIDELOR PARLAMENTARE. Vrem oameni cinstiți și dornici de schimbare, nu corupți care își protejează interesele murdare”, se arată în scopul declarat al acțiunii civice.

”Actualul parlament ne umilește zilnic, iar în ultima perioadă apasă pe accelerație: votează dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care și-au angajat rudele; votează legea pensiilor speciale pentru aleșii locali; își protejează membrii cercetați penal. Ultimul caz: Corlățeanu; acceptă ca aleşii condamnaţi cu suspendare să nu își piardă mandatul, etc.”, se mai arată pe pagina de Facebook dedicate evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.