Explicația POLITICIANISTĂ dată de Grindeanu pentru colaborarea cu „infractorul de drept comun”...

Explicația POLITICIANISTĂ dată de Grindeanu pentru colaborarea cu „infractorul de drept comun” Dorin Cândea de la PMP

1
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu pressalert live (3)

Urmare a ezitărilor UNPR de la nivel naţional, protocolul cu PSD pentru majoritate la Consiliul Judeţean Timiș a picat. Ieri, preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu a anunţat că a format o majoritate cu ALDE şi PMP şi că îi va avea ca vicepreşedinţi pe Roxana Iliescu şi Traian Stancu. Astăzi, Grindeanu a oferit noi detalii legate de neînţelegerile cu UNPR.

De ce a renunţat PSD la alianţa cu UNPR

„Nu au putut să vină să avem discuţii despre ceea ce înseamnă constituirea de majorităţi sau proiectele pe care le vom face în următorii patru ani . Eu cred că am văzut cu toţii la televizor că UNPR ba e cu PSD, ba e cu PNL, cred că dacă îl întrebaţi acuma pe Valeriu Steriu care e preşedinte la UNPR dacă e cu PSD sau cu PNL s-ar putea să existe un semn de întrebare în mintea lui.


Şi dincolo de ce înseamnă semnele de întrebare din mintea unor lideri UNPR, noi nu putem să ne batem joc de ceea ce înseamnă votul cetăţenilor. PSD Timiş nu acceptă, câştigând alegerile în judeţul Timiş, nu acceptă să fie tratat în acest mod de către UNPR şi atunci discutând cu colegii de la PMP şi cu cei de la ALDE şi găsind proiecte administrative comune am picat de acord ca această majoritate să funcţioneze pentru patru ani”, a spus acesta.

Cu toate că noua majoritate pare avantajoasă pentru PSD, unul din cei doi consilieri judeţeni ai PMP este Dorin Cândea, condamnat pentru înmatricularea de autovehicule cu acte false, care a fost catalogat în trecut de Sorin Grindeanu ca fiind „infractor de drept comun”. „Mă aşteptat să mă întrebaţi dacă mi-a fost greu să fac alianţă cu UNPR acum două săptămâni şi având în vedere anumite istorii. Şi cei de la PMP şi cei de la UNPR au fost votaţi de timişeni. Nu sunt eu în măsură să spun dacă au votat bine sau rău. Eu aş vrea să fi votat toţi cu PSD. Dacă îi întrebaţi pe cei de la PMP toţi doresc să voteze PMP şi cei de la ALDE la fel. Eu pot să vă spun că respect voinţa cetăţenilor care au votat PSD, PMP, ALDE şi ceilalţi care nu au intrat în CJ. Asta nu a fost dorinţa lui Sorin Grindeanu”, a răspuns șeful PSD Timiș privind discuțiile despre alianța cu Cândea.

La întrebarea „este posibilă colaborarea cu un infractor de drept comun?”, Grindeanu a spus despre Cândea că „este votat de cetăţenii judeţului Timiş”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.