Motive de nemulțumire pentru Ionuț Popa și după remiza cu Gaz Metan....

Motive de nemulțumire pentru Ionuț Popa și după remiza cu Gaz Metan. Ce a spus Cristi Pustai, tehnicianul ardelenilor, după ”piedica” pusă de timișoreni

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa o laudă pe Steaua
Ionuț Popa nu a fost foarte bucuros de egalul de azi

ACS Poli a obținut un punct la Mediaș, dar impresia generală e că bănățenii puteau obține mai mult din această deplasare. Antrenorul Ionuț Popa nu a fost încântat de eroarea în urma căreia gazdele au egalat și își reproșează public din nou o decizie tactică.

”Puteam să mai marcăm, dar Mediașul a jucat bine azi. A avut mai multe ocazii ca noi, păcat că am luat gol pe o nesincronizare a liniei de fund. Mă deranjează că la 1-0 îți creezi mai greu ocazii de gol. Doman a scăpat singur și m-a surprins și pe mine cu execuția lui. Dacă era 2-0 nu cred că mai reveneau. Toată lumea e supărată când nu dai gol și încasezi. Ne-am apărat în rest bine… La concentrare am suferit puțin.


Atunci când echipa joacă în superioritate importantă e posesia, nu să trimiți mulți jucători de atac, pentru că poți fi surprins. Sunt nemulțumit de cum a intrat Roșu în joc, trebuia să-i ajute pe Llorente și Artean… Îmi reproșez că nu am făcut mai repede o schimbare pe atac”, a declarat Ionuț Popa, la Digi Sport, după 1-1 cu Gaz Metan.

Tehnicianul a fost întrebat de problemele de lot și a răspuns de asemenea la informațiile privind o primă specială pentru patru puncte cu Gaz Metan și ASA, următorul adversar din campionat. ”Cu un lot așa cum îl avem, fără preparator fizic, cu antrenorul și preparator, încercăm să o scoatem la capăt, să obținem rezultate bune, cu sprijinul celor din oraș… Este o primă pentru patru puncte în aceste două meciuri, nu știu dacă e de 3.000 de lei”, a conchis Popa.

Cristian Pustai: ”E frustrant”

Gaz Metan putea urca în clasament după succesul cu Astra, dar rămâne deocamdată la mijlocul clasamentului, cu 12 puncte. Antrenorul ardelenilor, ”Matematicianul” Cristian Pustai, consideră că echipa sa a controlat ostilitățile, dar nu a trecut ”testul”. ”După aspectul jocului am fost conduși întâmplător cu 1-0, o greșeală impardonabile, e greu să revii, am avut ceva situații. A mai apărut o greșeală. Am zis că ne dăm azi examenul de maturitate, știam că întâlnim o echipă care se bate până în ultimul minut. Să faci o greșeală precum cea a lui Zaharia, fault din spate, având deja galben, e greu. Aveam jocul sub control, puteam înscrie și în final. E totuși un punct, se adună, dacă stăm să dăm înapoi câte am pierdut… E frustrant când câștigi cu campioana și pierzi cu codașa, să zicem așa, la Poli Timișoara”, a spus Pustai pentru aceeași sursă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.