Tragere la sorți COMPLICATĂ pentru ACS Poli și ASU Politehnica în 16-imile...

Tragere la sorți COMPLICATĂ pentru ACS Poli și ASU Politehnica în 16-imile Cupei României. Mama Mia Becicherecu Mic întâlnește campioana

0
DISTRIBUIȚI
Chindia primește replica lui ACS Poli după ce a învins-o pe ASU Poli în campionat
Chindia primește replica lui ACS Poli după ce a învins-o pe ASU Poli în campionat

ASU Politehnica și ACS Poli poate nu și-au primit adversarii doriți în șaisprezecimile Cupei României. Echipa susținută de galerie va primi vizita unei trupe care a evoluat în preliminariile Europa League, Pandurii Tg. Jiu, în timp ce gruparea susținută de autorități are o deplasare pe terenul incomodei Chindia Târgoviște din Liga a II-a. Una dintre ”cenușăresele” competiției KO, Mama Mia Becicherecu Mic, are parte de o misiune aproape imposibilă pe teren propriu, primește vizita Astrei Giurgiu.

Peste două săptămâni ASU Poli va primi replica gorjenilor în Cupă, meciul ar putea avea loc pe ”Dan Păltinișanu”, mai ales dacă va fi televizat.


Pentru alb-violeții din B și Mama Mia prezența în această fază a Cupei reprezintă o premieră. Cele două aveau șanse teoretice să se întâlnească cu ACS Poli sau chiar să joace între ele.

Iată programul 16-imilor de finală:

Unirea Tărlungeni – ASA Tg. Mureș

CS Afumați – FC Botoșani

Dinamo II – Dinamo București

Foresta Suceava – Steaua București

CS Balotești – Viitorul C-ța

ASU Politehnica – Pandurii Tg. Jiu

Metalurgistul Cugir – CSM Poli Iași

CSM Rm. Vâlcea – CFR Cluj

Chindia Târgoviște – ACS Poli

Dacia Unirea Brăila – Concordia Chiajna

Mama Mia Becicherecu Mic – Astra Giurgiu

Sepsi Sf. Gheorghe – CSU Craiova

Academica Clinceni – FC Voluntari

Cetate Deva – Gaz Metan Mediaș

Metalosport Galați – Luceafărul Oradea

CS Mioveni – Olimpia Satu Mare

”Pizzerii” ar putea evolua în unica manșă cu Astra chiar pe ”Dan Păltinișanu”, dacă se consideră că ”CFR” nu întrunește condițiile necesare disputării partidei ori dacă jocul va fi transmis în nocturnă pentru TV.

ACS Poli s-a aflat în urna A pentru că a ajuns în optimile competiției în sezonul trecut. În timp ce ASU Politehnica și Mama Mia s-au aflat în urna B.

Meciurile din şaisprezecimile de finală ale Cupei României se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul echipelor mai slab cotate, în zilele de 25, 26 şi 27 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.