Primăria Timişoara scoate la concurs postul de city-manager. Cine poate aplica

Primăria Timişoara scoate la concurs postul de city-manager. Cine poate aplica

0
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara

După mai bine de două luni în care Timişoara nu a mai avut city-manager, primăria a decis să scoată postul ocupat anterior de Sorin Drăgoi la concurs.

Pregătirile au început acum câteva săptămâni, atunci când criteriile de înscriere în concursul pentru postul de city-manager au fost modificate. Primarul Nicolae Robu a cerut, prin intermediul unui proiect, ca noul administrator public să nu mai aibă nevoie de experienţă în funcţii de conducere şi nici de doctorat, iar consilierii locali au acceptat dorinţa edilului fără obiecţii. Astfel, toţi cei care au absolvit o facultate, au abilităţi de operare pe calculator şi cunosc două limbi străine pot aplica pentru post.

Conform anunţului postat astăzi pe pagina primăriei, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

„a) are cetăţenia română, cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România;
b) cunoaşte limba română, scris şi vorbit;
c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;
d) are capacitate deplină de exerciţiu;
e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate;
f) îndeplineşte condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs;
g) nu a fost condamnată definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înlăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea”.

Depunerea dosarelor se face în cel mult zece zile lucratoare de la data afisarii concursului, respectiv: 21 octombrie 2016, ora 14, la secretarul comisiei de concurs, doamna Vatasescu Eugenia – consilier la Serviciul resurse umane la sediul instituţiei din Timişoara, B-dul C.D.


Loga nr. 1. camera 8. După selecţia dosarelor, proba scrisă va avea loc în 27 octombrie 2016 ora 10 la sediul instituţiei, Timişoara, b-dul C.D.Loga nr. 1. În 3 noiembrie 2016 ora 11 va avea loc şi interviul pentru ocuparea postului de administrator public.

Detalii legate de actele necesare pentru înscriere găsiţi pe site-ul Primăriei Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.