Decizia finală a procurorilor în cazul bărbatului care și-a ucis soția în...

Decizia finală a procurorilor în cazul bărbatului care și-a ucis soția în fața copilului. Vezi MOTIVUL asasinatului

0
DISTRIBUIȚI

cutit

Bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, în fața copilului, răpus de gelozie, a fost condamnat. Reamintim că fapta s-a petrecut în iulie, într-un apartament din cartierul timișorean Ronaț.


Suciu Ioan-Cristian nu a mai suportat ideea că soția sa vorbește cu alți bărbați pe Facebook. A venit beat acasă, a pus mâna pe cuțit și l-a înfipt de mai multe ori în inima femeii. Un copil de șapte ani a asistat la toată oroarea.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus zilele treecute, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Suciu Ioan-Cristian, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru de familie – soţia).

”În noaptea de 18.07.2016, în jurul orei 05.15, inculpatul Suciu Ioan-Cristian, în timp ce se afla în bucătăria locuinței sale din Timișoara, i-a aplicat soției sale S. V.M., pe fondul geloziei,  multiple lovituri de cuțit în spate, în piept și la nivelul palmelor de la ambele mâini, lovituri în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice ce au condus imediat la decesul acesteia”, notează procurorii. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.