Șeful CNADNR, vizită pe șantierul de la Autostrada Vestului. Vezi în ce...

Șeful CNADNR, vizită pe șantierul de la Autostrada Vestului. Vezi în ce stadiu sunt lucrările

0
DISTRIBUIȚI

autostrada-pasaj-eco-timisoara-lugoj

Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Națională, Cătălin Homor, a vrut să vadă cu ochii lui în ce stadiu se află șantierul de pe Autostrada Vestului.

„Am vrut să văd loturile 2, 3 și 4 de pe tronsonul de autostradă Lugoj – Deva.


În mod special, m-am oprit la pasajele verzi (ecoducte) ca să văd cum merg lucrările. Anul acesta am reușit să obținem aurorizaţiile de construire şi, acum, pasajele sunt construite în proporție de aproximativ 70%. Aşa după cum ne-am propus, anul viitor în luna iunie, ar trebui să fie finalizate. Conform ritmului de lucru asumat de către antreprenori, cele trei loturi vor putea fi puse în circulație treptat, astfel încât la sfârşitul anului viitor să se circule pe întreg tronsonul autostrăzii Lugoj – Deva. În ceea ce privește secțiunea cu tunele de pe lotul 2, până la finele acestui an va fi demarată procedura de achiziţie publică”, a transmis șeful CNADNR, printr-un comunicat.

Lotul 2, de în lungime de 28,6 km, este finalizat în proporție de 49.69%, lotul 3 – 21,141 km – 63.68%, iar lotul 4 – 22,139 km – 48,13%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.