Autocar cu peste 40 de copii, blocat pe drumul spre stațiunea Semenic....

Autocar cu peste 40 de copii, blocat pe drumul spre stațiunea Semenic. Cine i-a salvat

0
DISTRIBUIȚI
autocar blocat
Autocar blocat pe drumul spre Semenic.

Vacanță cu peripeții pentru peste 40 de copii cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani. Autocarul cu care se deplasau spre stațiunea Semenic, din județul Caraș-Severin, a rămas blocat din cauza stratului mare de zăpadă depus pe drum.

Micuții au avut noroc cu jandarmii montani, care au intervenit.


„Misiunea jandarmilor a fost anevoioasă, drumul dintre pasul Prislop și stațiunea Semenic fiind închis, dar toții copiii au ajuns în siguranță la cabana din Semenic, unde aveau rezervată cazarea pentru a-şi petrece vacanța. Opt copii au fost transportați de către jandarmii montani cu autovehiculul din dotare, aceştia nefiind echipați corespunzător de iarnă”, transmite Jandarmeria Română.

Vă reamintim că drumul județean 582E, tronsonul cuprins între Prislop și Vârful Semenic, a fost închis circulației, astăzi, începând cu ora 10.00, din cauza zăpezii. Până la această oră s-a reușit curățarea unei singure benzi de mers.

Jandarmeria Montană le recomandă șoferilor să evite orice deplasare fără a se informa temeinic despre condițiile meteo și starea drumurilor de pe traseul ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.