TRAGEDIE Trei tineri au murit și altul se află la terapie intensivă,...

TRAGEDIE Trei tineri au murit și altul se află la terapie intensivă, după un accident în Banat. Care au fost cauzele incidentului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-172849445">

Viața s-a încheiat subit pentru trei tineri care se aflau în interiorul unei mașini conduse cu viteză pe șoseaua de centură a Caransebeșului. În această dimineață, în jurul orei 4.00, aflat la sensul giratoriu de la intersecția cu Muntele Mic, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un stâlp de curent, acesta fiind momentul fatal în viața a trei dintre pasageri, în vreme ce al patrulea este în comă la Spitalul Municipal de Urgență.

Tinerii nu purtau centurile de siguranță. La intrarea în sens, șoferul în vârstă de 26 de ani, după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit de stâlpul de curent, a intrat în șanțul pluvial și s-a rostogolit pe șosea. Conducătorul mașinii și unul dintre pasageri au murit pe loc, iar al treilea tânăr și-a pierdut viața în drum spre spital.

Necropsia va stabili dacă șoferul consumase sau nu băuturi alcoolice. Toți cei patru tineri erau prieteni și aveau vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, locuind în cartierul Balta Sărată.

Sursa foto: banatexpress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.