Lansare de carte şi spectacol de stand up comedy, la Timişoara

Lansare de carte şi spectacol de stand up comedy, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Andrei Ciobanu lansează noua lui carte cu un spectacol de stand up comedy la Timişoara

Sâmbătă, 11 martie, la Timişoara va avea loc un spectacol de stand up comedy însoţit de o lansare de carte.


Andrei Ciobanu este un comediant român din Suceava și prezintă matinalul de la Kiss Fm. Acum doi ani de zile, în anul 2015 Andrei a scris ”Suge-o, Ramona”. Povestea sa a fost citită de peste un milion de români în mediul online înainte de publicarea cărții si cea mai piratată carte de pe torrente. ”Suge-o, Ramona” a fost bestseller din prima zi după apariție, a fost cea mai furată carte din librării și anul viitor, în 2018 va fi ecranizată de Cristina Iacob.

”Suge-o, Andrei” este cel de-al doilea volum și completarea firească a primului „Încercând s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobișnuite. Dar, în realitate, el nu caută pe altcineva. Căutarea lui este o căutare de sine. Şi de fiecare dată se regăsește în altă persoană, în mod diferit.

O carte care te va face să zâmbești, să râzi în hohote, să te gândești la propria relație…”. Evenimentul va avea parte de un show de stand up comedy alături de colegul de la Sector 7, Alex Coteț, după care autorul va răspunde la întrebări despre carte și va avea o sesiune de poze și autografe! Evenimentul va avea loc sâmbătă 11 martie de la ora 18.30 şi 22 la The Note Pub, iar biletele de intrare costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.