Doi bărbaţi condamnați la închisoare, PRINȘI de polițiști. Ce fapte au comis...

Doi bărbaţi condamnați la închisoare, PRINȘI de polițiști. Ce fapte au comis infractorii

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi care în trecut fie au recurs la escrocherii, fie au recurs la acte de violenţă, au fost introduşi ieri de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în închisoare. Ambii infractori au fost introduşi ieri în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepselor.

În 20 aprilie, oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 31 de ani, condamnat la închisoare. Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, în urma căruia acesta a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru înşelăciune. În perioada noiembrie – decembrie 2007, infractorul a înşelat patru societăţi comerciale emiţând cu prilejul închirierii unor contracte de vânzare – cumpărare mai multe file de CEC, cunoscând faptul că nu există provizia necesară în cont.

Tot ieri, un bărbat de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Reşiţa a emis un mandat de executare a închisorii timp de 1 an şi 6 luni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, a fost arestat.


Fapta este mai veche, încă din luna martie a anului 2005, atunci când, aflat într-un local din Reşiţa, a bătut două persoane.

Cei în cauză au fost introduşi în penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.